Thermal Šírava Hotel & Spa Resort

  Slovensko, Východní Slovensko, Kaluža

4/5

HOTEL THERMAL ŠÍRAVA

    Slovensko, Východní Slovensko, Zemplínská Šírava, Kaluža
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

hotel leží na úpatí Vihorlatských vrchů přímo u břehu vodní nádrže Zemplínská Šírava, v obci Kaluža. V blízkosti hotelu se nachází vodní svět s vnitřními a vnějšími bazény s léčivou termální vodou z geotermálního vrtu. Vodní nádrž Zemplínská Šírava nabízí mimořádně příznivé podmínky ke koupání, vodním sportům, rybolovu a pěší turistice.

Koupání

Thermalpark: (250 m od hotelu), 4 vnitřní bazény (relaxační, masážní, vlnový, dětský bazén se dvěma skluzavkami, divoká řeka), 4 venkovní bazény (2 termální bazény, masážní a odpočinkový). Pláž vodní nádrže Zemplínská Šírava cca 400 m od hotelu.

Vybavení

Hotel: restaurace, lobby bar, Albert view bar, hotelové Spa centrum (masáže, zábaly, koupele v dřevěné kádi), parkoviště. Thermalpark (250 m od hotelu): Vodní svět (4 vnitřní a 4 venkovní bazény), Thermal Spa (panoramatická vířivka, venkovní finská sauna, odpočinková zóna, masáže, procedury). Saunový svět 18+: pro osoby nad 18 let, 4 sauny (finská, bylinková, infra, parní), ochlazovací bazének, sprchy, Kneippův chodník, vířivka.

Balíčky - programy

Rodinný pobyt: 2x/3x/4x/5x/6x/7x ubytování s polopenzí, vstup do Thermalparku a do Saunového světa 18+ (podle počtu přenocování). Wellness pobyt: 2x/3x/4x/5x/6x/7x ubytování s polopenzí, vstup do Thermalparku a do Saunového světa 18+ vč. saunových ceremoniálů (podle počtu přenocování).

Služby

Ubytování s polopenzí. (večeře servírovaná nebo formou švédských stolů). Další služby dle zvoleného typu pobytu/balíčku.

Speciální nabídka

Neomezený vstup do Thermalparku ZDARMA. Vstup do Saunového světa 18+ ZDARMA (dle počtu přenocování). WiFi internet ZDARMA. Parkoviště ZDARMA. Zapůjčení županu ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu 2 noci. Rekreační poplatek (poplatek místnímu úřadu), který se hradí na místě: 1 €/os/noc.

Základní cena zahrnuje

  • Ubytování: Junior Suite: 2-lůžkové pokoje (24,30 m2), možnost 1 přistýlky (vhodná pro 1-2 děti do 5,99 let, nebo 1 dítě do 11,99 let), hygienické zařízení, fén, LED TV, set na přípravu čaje a kávy, klimatizace, minibar, trezor, WiFi internet. Pokoj Superior: 2-lůžkové pokoje (30,4 m2), možností až 2 přistýlek (vhodné pro děti do 11,99 let), hygienické zařízení, fén, LED TV, set na přípravu čaje a kávy, klimatizace, minibar, trezor, WiFi internet. Stravování: polopenze (snídaně formou bufetu, večeře 3-chodové servírované menu).

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIPATOUR zájezdy, s.r.o., IČ 27743896.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL THERMAL ŠÍRAVA ****
Lokalita dle pořadatele: Východní Slovensko, Kaluža

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Thermal Šírava Hotel & Spa Resort ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 607 747
dnes 8–19 h

Hodnocení

18. nejlepší hotel v destinaci Východní Slovensko

4/ 5 1 recenzí

viktorie prosinec 2019 Vánoční pobyt. Vánoce bez shonu a starostí díky zájezdu do tohoto hotelu... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL THERMAL ŠÍRAVA
    Slovensko, Východní Slovensko, Zemplínská Šírava, Kaluža

Cena
7 240 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 607 747

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku (Wellness pobyt)
2
7 240 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč