Hotel Eden Village Spiagge San Pietro

  Itálie, Sardinie, Sant' Elmo

4/5

Hotel Club Spiagge San Pietro

    Itálie, Sardinie, Sant' Elmo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

Velmi elegantní a moderní hotel s rozlehlou zahradou vedoucí na krásnou hotelovou pláž a s programem all inclusive.

Poloha

Komplex se nachází na jihovýchodním pobřeží Sardinie, v oblasti s okouzlující krajinou, křišťálově čistým mořem a dlouhými písečnými plážemi, s pískem přecházejícím od bílé přes zlatou až po narůžovělou barvu. Vnitrozemí nabízí nádherné lesy plné dubů, stoletých jalovců, oleandrů a myrty. Nejbližšími městy jsou 7 km vzdálené letovisko Costa Rei a 11 km vzdálené městečko Villasimius s množstvím restaurací, kaváren, cukráren, obchodů a společenským životem.

Vybavení

Moderní hotelový komplex, postavený v typickém středomořském stylu, který se vyznačuje pastelovými barvami a harmonickými oblouky. Hotel disponuje halou s recepcí, barem a restaurací, dvěma bazény (jeden je dětský) vybavenými lehátky a slunečníky, butikem s trafikou, divadlem a venkovním nehlídaným parkovištěm. Za poplatek možnost masáží. Hotel poskytuje širokou nabídku sportovního vyžití (za poplatek), dětské kluby. Wi-Fi zdarma na recepci i na terase Zvířata nejsou v hotelu akceptována.

Ubytování

Hostům je k dispozici 114 elegantně a prakticky zařízených pokojů, které jsou umístěny v přízemí a disponují teráskou s přístupem na nádvoří nebo v prvním patře s balkónem. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, TV/Sat, telefonem, minibarem, trezorem, koupelnou se sprchovým koutem a fénem. Žádný z pokojů nemá výhled na moře. Dítě do 2 let ve vlastní postýlce nebo na lůžku s rodiči zdarma. CLASSIC: dvoulůžkové pokoje v přízemí nebo v 1. patře s možností 1 přistýlky pro dítě do 14 let nebo dětské postýlky. FAMILY ROOM pro 4 osoby sestává ze dvou průchozích pokojů a 1 koupelny. Tyto pokoje jsou pouze na vyžádání. Max obsazenost 4 dospělí. JUNIOR SUITE: pokoje umístěné v centrální části resortu nad divadlem, pokoje jsou vždy pouze na vyžádání. Max. obsazenost 5 dospělých. Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu. Check-in: 16:00 h, check-out: 10:00 h.

Stravování

Možnost polopenze s nápoji nebo all inclusive, za příplatek hard all inclusive: POLOPENZE S NÁPOJI: zahrnuje snídani a večeři formou bufetu včetně nápojů během večeře (1/2 l vody, 1/4 l vína, 1 nealkoholický nápoj nebo sklenici čepovaného piva, nealkoholické nápoje z postmixu). ALL INCLUSIVE: zahrnuje plnou penzi formou bufetu včetně nápojů pouze v době oběda a večeře (1/2 l vody, 1/4 l stolního vína, 1 nealkoholický nápoj nebo sklenici čepovaného piva). Nealkoholické nápoje z postmixu k dispozici po celý den. Prodloužená snídaně na baru do 11:30, snack - 17:00-18:00 hod. Za příplatek je možný HARD ALL INCLUSIVE: zahrnuje od 11:00-23:00 hod. stolní víno, čepované pivo, nealkoholické nápoje z postmixu, místní vybrané likéry, long drinks, americkou kávu, čaj a kopečkovou zmrzlinu. Příplatek za hard all inclusive se platí vždy za všechny osoby v pokoji včetně dětí. STRAVOVÁNÍ FORMOU ALL INCLUSIVE A HARD ALL INCLUSIVE JE K DISPOZICI POUZE V OBDOBÍ 26.5.-28.9.2019 Kuchyně je zaměřena na regionální a národní speciality. V restauraci je vyhrazena zóna pro matky s dětmi s mikrovlnnou troubou, ohřívačem kojeneckých lahví a sterilizátorem.

Pro děti

Dětem je k dispozici dětský bazén vybavený lehátky a slunečníky, mini klub (3 - 12 let) a junior klub (12 - 18 let), včetně zábavy a sportovních aktivit.

Sport a animace

Hotel disponuje bazénem se soláriem, dvěma tenisovými kurty a fotbalovým hřištěm s možností nočního osvětlení (za příplatek). Animace v italském jazyce (26/5-14/9) zahrnují bohatý denní a noční program, sportovní aktivity. Pro večerní zábavu je zde kabaret, piano bar a divadlo (všechny programy pouze v italštině). Na vyžádání a za poplatek lze zajistit pronájem kol, nafukovacích člunů, windsurfing, kánoí, vodních šlapadel, vodních lyží, potápění. Možnost projížďky na koních v centru cca 3 km od hotelu.

Pláž

Písečná pláž se nachází 300 m od centrální budovy a maximálně 500 m od pokojů, jedná se o dlouhou pláž s jemným pískem chráněnou eukalypty a kaktusy. Lehátka a slunečníky jsou od 3. řady zdarma (vždy 1 slunečník a 2 lehátka na pokoj), na pláži je také beachvolejbalové hřiště. Plážové osušky na kauci, poplatek za výměnu.

Důležité

STRAVOVÁNÍ FORMOU ALL INCLUSIVE A HARD ALL INCLUSIVE JE K DISPOZICI POUZE V OBDOBÍ 26.5.-28.9.2019

Poplatky na místě

Dětská postýlka (na vyžádání při rezervaci) € 10/noc. Kauce na plážové osušky € 20 + poplatek € 2,50/den za denní výměnu.

Speciální nabídky

SLEVY již kalkulované v cenách zájezdu: Sleva 7=6 (7 dní za 6 z ceny ubytování) v termínu 19.5.-9.6. a 8.-15.9.2019. Sleva 14=12 (14 dní za 12 z ceny ubytování) v termínu 19.5.-9.6. a 8.-15.9.2019. SLEVY NELZE VZÁJEMNĚ KOMBINOVAT. Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle momentální kapacity hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Eden Village Spiagge San Pietro ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 207 426
dnes zavřeno

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Sardinie

4/ 5 2 recenzí

Nov68 červenec 2017 Jde o princip. Kvalitní hotel. Nadstandardní jídlo obzvláště studený bufet množství ryb a mořských plodů. Zápory: - 4 více hvězdičkový hotel ku... celá recenze

Sylva P. červen 2014 Eden Village Spiagge San Pietro **** - hezký areál u krásné písčité pláže. Hotelový komplex Eden Village Spiagge San Pietro **** je rozlehlý udržovaný areál u prostorné písčité pláže s čistým mořem s pozvo... celá recenze

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací