Penzion Slunečnice

Česko, Královéhradecký kraj, Špindlerův Mlýn

Pension SLUNEČNICE

  Česko, Královéhradecký kraj, Krkonoše, Špindlerův Mlýn
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt se snídaní zahrnuje ubytování se snídaní v počtu dle volby délky pobytu, parkování.

Balíček 2

Rekreační pobyt s polopenzí zahrnuje ubytování s polopenzí v počtu dle volby délky pobytu, parkování.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Svým nadstandardním ubytováním, příjemnou obsluhou a znamenitou kuchyní českých i světových jídel se již po první sezóně stal nejvyhlášenějším pensionem v okolí Svatého Petra a Špindlerova Mlýna.

POLOHA

nachází se v jednom z nejmalebnějších údolí Krkonoš 'Svatý Petr', ve výšce 870 m nad mořem v blízkosti nejznámějšího lyžařského areálu Svatý Petr. Je ideálním výchozím místem jak pro letní turistiku, tak i pro zimní sporty.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

restaurace Farma, venkovní posezení, pro děti - postýlka a stolička; úschovna kol a lyží, wellness (parní kabina, sauna, masážní sprchy, whirlpool), parkoviště.

VYBAVENÍ POKOJŮ

2 a 4lůžkové pokoje Comfort, 2lůžkové Deluxe, 2 až 4lůžkové Deluxe S, některé s možností přistýlky, ložnice v patře (1/3+1 SWC, 1/4+1 SWC), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén), Wi-Fi (zdarma), TV-SAT, telefon, trezor. Pokoje Deluxe v přístavbě mají navíc: župan, pantofle, koupelnová kosmetika, kávový a čajový servis, rozměrově větší.

STRAVOVÁNÍ

snídaně (bufet). Možnost dokoupení polopenze v hotelové restauraci Farma.

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

V LÉTĚ: Špindl Bike Park, bobová dráha, bowling, čtyřkolky, disc golf, golf, minigolf, jízdy na koni, koloběžky, elektrokoloběžky, lezecká stěnam, Monkey Park, přemostění nebo slaňování Labské přehrady, půjčovna lodí a SUP nebo rybaření na Labské přehradě, rybaření, střelnice, tenis V ZIMĚ: lyžování (Svatý Petr, Medvědín, Horní Mísečky, Hromovka, Labská), Snowparky, Snowtubing, sáňkařská dráha, bruslení.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 457 454
dnes 8–19 h