Hotel Spiros Maria Studios

  Řecko, Korfu, Agios Stefanos západ

5/5

Maria a Spiros Penzion

    Řecko, Korfu, Agios Stefanos západ
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Ekonomicky výhodné ubytování ve studiích či v apartmánech nedaleko nádherné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v jednom z nejžádanějších letovisek ostrova Korfu.

Přehled

Oblíbený apartmánový dům v Agios Stefanos. Vlastní bazén pro dospělé i děti se sluneční terasou. Klidná oblast stranou ruchu letoviska u písečné pláže (120m). Možnost dokoupení snídaní, večeří či tradiční polopenze, vynikající kuchyně paní majitelky.

Stručná poloha

písečná pláž Agios Stefanos 120 m Centrum letoviska Agios Stefanos 100 m hlavní město ostrova 35 km letiště Kerkyra 39 km, Arilas 33 km

Poloha

Aparthotel Maria a Spiros se nachází v romantické vesničce Agios Stefanos (Svatý Štěpán), nedaleko rušného centra letoviska (100m). Od rozlehlé písečně pláže s pozvolným vstupem do vody je vzdálen cca 120 m. V centru letoviska najdete mnoho obchůdků, taveren a barů. Zvláště část pláže pod pískovcovou skalou je velice romantická a bez plážového servisu. Někdy zde narazíte na řadu nudistů. Dům je obklopen příjemnou zahradou a z většiny studií je výhled na moře. Do hlavního města Kerkyry 35 km se lze dopravit i místní autobusovou dopravou. Letiště je vzdálené 39 km.

Ubytování

Jde komplex 3 dvoupatrových budov se sluneční terasou se slunečníky a lehátky, hlavním bazénem včetně dětského uprostřed pozemku. Je to vyzkoušený rodinný penzion v mírném svahu, kde nabízíme ubytování v 11 studiích a 2 apartmánech. Vše se nachází ve 2 různých domech. V restauraci, jež je součástí objeku hotelu si můžete pochutnat na skvělých domácích řeckých specialitách, které vám připraví přímo paní majitelka. U baru si můžete naopak dát skvělý koktejl, točené pivo, či osvěžující frape. Z balkonů téměř všech pokojů je výhled na moře. Z přízemních pokojů spíše na bazén či okolní zeleň. Při vstupu do objektu najdete menší recepci a příjemný bar. WiFi je ve společných prostorech zdarma (na pokojích je velmi slabý signal). Nedaleko hotelu je pro hosty k dispozici parkoviště.

Vybavení pokoje

Nabízíme ubytování ve studiích pro 2-3 osoby či apartmánech až pro 5 osob. Ubytování je tradiční řecké. Pokoje jsou standardě vybavené se 2-3 postelemi či přistýlkou nebo mají sofa. Všechna studia jsou vybavena vlastním příslušenstvím se sprchou, mají vysoušeč vlasů, minilednici, plně vybavenou menší kuchyňku, individuální klimatizaci (za poplatek 5 EUR za den), trezorem ( poplatek 5 EUR na celou dobu pobytu), SAT-TV i se 2 českými programy, balkón či v přízemí terasu.

Apartmán pro 3-5 osob.

Apartmán pro 3-5 osob má vlastní příslušenství se sprchou, minilednici, vybavenou kuchyňku, individuální klimatizaci (za poplatek 5 EUR), SAT-TV i se 2 českými programy (ČT 24 a Očko), balkon či terasu.

Studia až pro 3 osoby (pevné oddělené postele).

Studia až pro 3 osoby (pevné oddělené postele) mají vlastní příslušenství se sprchou, minilednici, vybavenou kuchyňku, individuální klimatizaci (za poplatek 5 EUR), SAT-TV i se 2 českými programy (ČT 24 a Očko), balkon či terasu.

Studia pro 2 osoby.

Studia pro 2 osoby mají vlastní příslušenství se sprchou, minilednici, vybavenou kuchyňku, individuální klimatizaci (za poplatek 5 EUR), SAT-TV i se 2 českými programy (ČT 24 a Očko), balkon či terasu.

Stravování

Ubytování je standardně nabízeno bez stravy. Ale za příplatek doporučujeme rozšířenou kontinentální snídani nebo si lze objednat i polopenzi od majitelky přímo v místě. Snídaně: džus, kafe nebo čaj nebo mléko. Chleba, máslo, marmeláda, vajíčka na různý způsob, někdy jogurt, obměna šunka, slanina, různé sýry, bábovka, buchty různé… Večeře: předkrm /salát nebo feta v troubě, sýrové taštičky, různé předkrmy řecké/, hlavní jídlo, především řecké speciality. Pozn.: pití při večeři je v ceně a podává se 1 nealko (džus, voda) nebo malé pivo či sklenice vína.

Názor CK

Díky skutečné rodinné atmosféře, ubytování nedaleko centra letoviska v zeleni a poblíž nádherné nekonečně písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, velkému bazénu a skvělé lokalitě je pension Maria a Spiros zárukou spokojenosti všech klientů. Nejde o luxusní zařízení, ale o ekonomickou dovolenou ve vyhlášeném letovisku. Vzhledem k všem těmto výhodám, vynikajícím cenám a velmi atraktivní lokalitě, doporučujeme našim klientům včasnou rezervaci. Nesmíme opomenout ani skvělé majitele, kteří českou klientelu znají, milují a ubytovávají po mnoho let a díky tomu se též velmi dobře dorozumí česky.

Základní cena zahrnuje

ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta.

Základní cena nezahrnuje

Letecká doprava

případné navýšení palivového příplatku.

pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 1,50 Eur, 3* hotely 3,00 Eur, 4* hotely 7 Eur, 5* hotely 10 Eur.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Maria a Spiros Penzion ***
Lokalita dle pořadatele: Korfu, Agios Stefanos
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Spiros Maria Studios **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 130 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 615 195
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Korfu

5/ 5 5 recenzí

Hana srpen 2022 Pochvala. super dovolená pan Spiros spaní Marii super .Ubytování prostorné pěkné čisté... celá recenze

Lucie M. červenec 2018 Nádherná dovolená. Nádherných 11 dní plných slunce, modré vody, poloprázdné pláže, dobrého jídla a dostupných míst k výletům ... celá recenze

Bobajs srpen 2018 Korfu. Úžasná dovolená... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Maria a Spiros Penzion
    Řecko, Korfu, Agios Stefanos západ

Cena
15 590 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 615 195

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
15 590 Kč
příplatek za taxi na letiště do 30 km - osoba
0
800 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
4 500 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
605 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
374 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 11 dní
0
1 890 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč