Sporthotel Igls

  Rakousko, Tyrolsko, Innsbruck

Sporthotel Igls

    Rakousko, Axamer Lizum, Tyrolsko, Innsbruck
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Další služby

Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: Ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 11:00.

Pro dítě

Dětská postýlka, Dětská herna, Dětské menu.

Poloha hotelu

Centrum: Igls 50 m,
Možnosti nákupu: 100 m,
Nádraží: Innsbruck 7 km,
Letiště: Innsbruck 10 km,
Nadmořská výška: 900 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Patscherkofel 300 m,
Běžecká stopa: 7 km,
Skibus (nejbližší zastávka): 0 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
V úterý a pátek skibus k ledovci Stubaier Gletscher zdarma.

Stravování

Polopenze, Welcomedrink, Snídaňový bufet: bohatý s koutkem s farmářskými produkty a individuální přípravou vajec, Salátový bufet: denně, Vegetariánské menu: na přání, Večeře: 4-chodové menu s možností volby (možné též vegetariánské), Tematické večery: 2 x týdně bufet se specialitami, 1 x týdně gala večeře, celodenně vitalizujíící čaje u bazénového baru,
Vánoční večeře: v rámci polopenze,
obvyklá Silvestrovská večeře: prosíme o odpovídající večerní oděv, Dětská party pro děti od 4 do 13 let.

Ubytování

Ve Sporthotelu Igls na Vás čeká sportovní, elegantní a tradiční atmosféra se 4-hvězdičkovým servisem hýčkání. Zdravá nadmořská výška, dechberoucí výhledy a impozantní horské scenérie a sportovní výzvy. To je Igls, romantické místo na slunečné planině.

Všeobecné vybavení

Hotelová hala/ Lobby: velká a pohodlná s otevřeným krbem, WiFi: zdarma v celém domě, 2 výtahy, Parkoviště: zdarma, Garáž: za poplatek na místě, Euro 7,-/den, Restaurant zimní zahrada a restaurace Grill-Stüberl (a-la-Carte), Denní a noční bar, s Piano muzikou (Happy Hour od 18:00 do 19:00 nápoje za polovinu ceny).

Vybavení pokojů

Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Bezplatné zapůjčení županu, na pokoji, Na vyžádání bezplatné zapůjčení obuvi k bazénu (na recepci), Balkon/Terasa: dle volby, Minibar: za poplatek na místě, Rádio, Telefon, Trezor: zdarma, TV s plochou obrazovkou v HD kvalitě, Všechny pokoje jsou pohodlně zařízeny v rakouském stylu. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Zábava v ceně

Moderně vybavené Fitness center.

Poplatky na místě

Pobytová taxa: Euro 1,- /osoba/noc (od 16 let).

Zdarma fitness/welness

Wellness: 700 m2,
Wellness: Pro děti od 14 let. Pouze v doprovodu dospělého. Krytý bazén: Děti bez věkového omezení v doprovodu dospělého.
Krytý bazén: velký, 20 m dlouhý, 28°C, Parní lázeň, Saunový úsek: Sauna, Infrasauna, Ochlazovací bazének, Bazének na kneippování, hygienická Hot-Vířivka, Relaxační místnost: velký prostor s lehátky a relaxační úsek s bazénovým barem, Otevírací doba: denně od 07:00 do 20:00, Sauna denně od 16:00 do 20:00.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sporthotel Igls ****
Vzdálenost od sjezdovky: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 753 254
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sporthotel-igls-axamer-lizum-rakousko-z1753254/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací