Sporthotel Weißseespitze

  Rakousko, Tyrolsko, Feichten im Kaunertal

Sporthotel Weißseespitze

    Rakousko, Tiroler Oberland, Tyrolsko, Feichten im Kaunertal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • hotel s dlouholetou tradicí
  • 2 karty výhod zdarma
Popis hotelu

Hotel s dlouholetou tradicí. 2 karty výhod zdarma.

Poloha

cca 2,5 km od centra Fiechten, cca 25 km Landeck, v blízkosti turistických stezek.

Vybavení

73 pokojů, restaurace, společenské místnosti, lobby, hotelový bar, výtahy.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (R2E): cca 28 m2, s vanou nebo sprchou, WC, telefonem, TV, rádiem, trezorem, fénem, posezením, županem a balkonem

Dvoulůžkové pokoje (R2A): cca 40 m2, obývací pokoj/ložnice s kamny a pohovka pro 2. Ložnice se 2 postelemi. Některé s balkonem. Vybavení jako R2E.

Jednolůžkové pokoje (R1A): cca 20 m2.

Suite (R2C/R3C/R4C): cca 35 m2, bezbariérový přístup a částečně balkon.

Dvoulůžkové pokoje (R2D/R3D/R4D): cca 35 m2, částečně balkon, jinak vybaveno jako R2E.

Stravování

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů a večeře o 5 chodech včetně salátového bufetu. Odpolední svačina s kávou (14.30-18.00 h.). Každou středu slavnostní večeře a barbecue večery.

Sport/aktivity

zdarma: fitness, tenis a stolní tenis.

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

zdarma: bazén (7 x 3,5 m), sauna, infrakabina, parní lázeň, relaxační prostory. Za poplatek: masáže, kosmetické procedury a solárium.

Děti

dětská herna a dětské postýlky k dispozici (nutno rezervovat).

Další výhody

bonusová karta Summer-Card a Bibi-Card zdarma. Koupání v jezeře Ried nebo na koupališti v Prutz a Pfunds, krytý bazén Quellalpin tenisové centrum, pěší a cyklistické tůry s průvodcy, využití veřejné autobusu a tenisové centrum.

Info (vlastní dopravou)

parkování: zdarma, garáž cca 8 €/den; domácí zvíře: cca 18 €/den (rezervace předem); lázeňská taxa: cca 1,90 €/den/os. starší 15 let; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noci, 22.6.-30.8. denně/3 noci.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 397 695
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací