Hotel Sportur

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Ravascletto

HOTEL SPORTUR

  Itálie, Friuli Skiregion, Ravascletto, Ravascletto / Zoncolan
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecné informace

Jeden z nejoblíbenějších hotelů v naší nabídce a z toho důvodu velmi často a brzy vyprodaný. Kapacita hotelu je 41 prostorných pokojů. Vyznačuje se ideální polohou u dojezdu 4,5 km sjezdovky, u pojízdných koberečků a u svahu pro bobování. Ideální volba pro skupiny a rodiny s dětmi.

Poloha

Ravascletto, skiareál Ravascletto/Zoncolan – 50 m, centrum Ravascletta – 800 m

Vybavenost kapacity

Recepce/prostorná hala, bar, 3x restaurace (k dispozici mikrovlnná trouba), bar/diskotéka (otevřeno pro skupiny na vyžádání), společenská místnost s TV sat. – internet WI-FI (pouze v okolí baru), konferenční místnost, sluneční terasa, 3 x úschovna lyží a lyžařských bot, 2x výtah, vyhrazené parkoviště, garážová stání (omezený počet, nelze objednat)
Sport a relaxace:
billiard*, šipky*

Stravování

Snídaně - kontinentální bufet včetně nápojů (slané i sladké pokrmy, zelenina)
Večeře - formou bufetu s výběrem ze 3 teplých předkrmů (1 polévka a 2 druhy těstovin) a ze 2 druhých chodů s přílohou, bohatý salátový bufet, dezert nebo ovoce, voda v ceně, ostatní nápoje za poplatek

Popis ubytování

Pokoje pro 1 až 6 os. - zpravidla terasa (kromě 5 pokojů ve 4. patře), 3.- 6. lůžka formou rozkládacích gaučů či přistýlek (zřídka palanda - jen ve 3 pokojích), sociální zařízení s vanou či sprchou. Na vyžádání hned několik prostorných pokojů suite s oddělenými pokoji a v některých pokojích i 2 x sociálním zařízením.
Vybavenost pokojů:
TV sat., telefon s přímou volbou, trezor

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Sportur ***
Vzdálenost od sjezdovky: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 248 826
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-sportur-friuli-italie-z2248826/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací