Hotel Starfish Cayo Santa Maria Resort

  Kuba, Villa Clara, Cayo Santa Maria

4/5

STARFISH CAYO SANTA MARIA (18+)

    Kuba, Villa Clara, Cayo Santa Maria
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd na Cayo Santa Maria. Na tomto panenském ostrově Vás nadchnou krásné pláže a křišťálově čistá voda. Ráj pro milovníky nádherného moře a úchvatné tropické přírody. Případně je možné strávit první 2 dny v Havaně a užít si krásy koloniálního města.

Popis lokace

CAYO SANTA MARIA:

Tento ostrůvek je součástí souostroví „Jardines del Rey“ při severním pobřeží Kuby. Zdejší ekosystém byl vyhlášen organizací UNESCO Rezervací biosféry. Tyto ostrovy jsou vyhledávaným turistickým střediskem díky překrásným bělostným plážím, jež jsou omývány křišťálově čistou tyrkysovou vodou Atlantského oceánu. Hotelová zařízení se nachází na třech hlavních ostrovech: Cayo Santa Maria, Cayo Ensenachos a Cayo las Brujas. Krom nádherných pláží stojí za zmínku i vnitrozemí ostrovů pokryté mangrovníky a bujnou vegetací, která je domovem řady endemických živočichů a rostlin. Spatřit zde můžete třeba krásné růžové plameňáky, kormorány, leguány, jutía a celou řadu dalších ptáků (Tocororo – národní ptáček), měkkýšů a podmořských ryb a živočichů, jako například kapustňáka. Ostrovy spojuje s pevninou hráz „Pedraplen“ dlouhá 48 km, která byla vybudována v roce 1989 a spojuje většinu přilehlých ostrovů. Na Cayo Santa Maria se pohodlně dostanete též letecky z Havany. Krásné a klidné moře naleznete především na panenském ostrůvku „Cayo Ensenachos.“ Pláže Cayo Santa Maria čítají celkovou délku 13 km. Pro volný čas doporučujeme návštěvu místního delfinária, výlet z maríny na katamaránu za potápěním nad korálovým útesem anebo si lze zapůjčit u hotelu automobil a vydat se na výlet do kubánského středozemí. V takovém případě pak zavítejte do historického koloniálního města Remedios nebo 100 km vzdálené hlavní město celé provincie, „Santa Clara.“ Jako celodenní výlet pak neváhejte navštívit překrásný Trinidad na jižním pobřeží Kuby, vzdálený 200 Km. Na Cayo Santa Maria se nachází velmi kvalitní hotely citlivě zakomponované do okolní krajiny mezi zelenými palmami, tropickými rostlinami a tyrkysově modrým mořem.

Popis ubytování

STARFISH CAYO SANTA MARIA (18+) 5*****:

Tento hotelový areál se nachází přímo na nádherné 3 km dlouhé pláži v severní části ostrova Cayo Santa Maria. Celý resort je obklopen krásnou tropickou zahradou, jíž dominují kokosové palmy a nabízí tak příjemný úkryt před horkým sluncem. Hotel byl otevřen v roce 2008 a disponuje 624 klimatizovanými pokoji s vlastním sociálním zařízením, minibarem, trezorem, vysoušečem vlasů, žehlící soupravou, CD přehrávačem, telefonem a satelitní tv. Všechny pokoje mají vlastní balkon či terasu. V rámci programu ALL INCLUSIVE lze využít stravování v bufetových restauracích „Matanzas“ či „La Vigia“ nebo v některé ze 4 specializovaných a la carte restaurací. V areálu je k dispozici 8 barů včetně pěkného baru přímo na pláži. Nechybí zde 2 bazény se sladkou vodou pro dospělé, vířivka a 2 brouzdaliště pro děti. Lehátka, slunečníky a plážové ručníky jsou všem hostům k dispozici. V lobby hotelu se nachází směnárna, internet za poplatek, kadeřnictví, wellness centrum, obchůdky se suvenýry a zbožím denní potřeby. V hotelu probíhají každým dnem pestré animační programy pro děti i pro dospělé, taneční zábavy a diskotéky. Na pláži lze využít širokou škálu vodních sportů jako například šnorchlování, kajaky, katamarán nebo plážový volejbal. Pro milovníky sportu jsou zde tenisové a badmintonové kurty, fitness centrum, stolní tenis nebo kulečník. Lekce potápění, salsy či španělštiny Vám zpestří pobyt v tomto kvalitním hotelu. Pro výlety do okolí si můžete zapůjčit automobil, skútr nebo kolo přímo u hotelu. Hotel je přístupným osobám od 18 let!

Strava

V Havaně ubytování se snídaní na 1. noc a poslední noc. Program ALL INCLUSIVE v hotelu Starfish Cayo Santa Maria nabízí svým hostům široký výběr místní i mezinárodní kuchyně a také pestrou nabídku nápojů (káva, džus, pivo, vína, koktejly, likéry). Snídaně, obědy a večeře jsou podávány v bufetové restauraci 'Matanzas nebo La Vigia'. Lze také navštívit některou ze čtyř a la carte restaurací. Po 24 hodin lze využít lehkého občerstvení v lobby baru nebo v dalších barech k neomezené konzumaci rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby.

Program

1. DEN
Přílet do Havany v odpoledních / večerních hodinách
Přivítání s česky mluvícím průvodcem. Transfer do hotelu COPACABANA v Havaně. Ubytování na 1 noc.
2. DEN
Kolektivní - autobusový - transfer na Cayo Santa Maria (v brzkých ranních hodinách). Příjezd na Cayo Santa Maria kolem 14:00, Ubytování v hotelu STARFISH CAYO SANTA MARÍA.
3.,4., 5., 6.,... (Počet dní dle zvoleného termínu)
Volný program - relaxace na panenských plážích s možností využití animačních programů hotelu STARFISH CAYO SANTA MARÍA, program ALL INCLUSIVE.
PŘEDPOSLEDNÍ DEN
Transfer do hotelu v Havaně a zde ubytování na poslední noc.
POSLEDNÍ DEN
Volný dopolední program.
V odpoledních hodinách transfer na letiště José Martí v Havaně.
Odlet směr Praha. Přílet následující den.
ASISTENCE ČESKY MLUVÍCÍHO DELEGÁTA 24 hodin na telefonu (sídlí v Havaně a na Varaderu)
POČET DNÍ V JEDNOTLIVÝCH LOKALITÁCH LZE DLE PŘÁNÍ UPRAVIT.
NAPŘ. 3 DNY V HAVANĚ A ZBYTEK POBYTU NA CAYO SANTA MARIA.
V PŘÍPADĚ ZÁJMU O UBYTOVÁNÍ V HOTELU VYŠŠÍ KATEGORIE V HAVANĚ, NENÍ PROBLÉM ZAJISTIT.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu v ekonomické třídě dle letového řádu (vč. přepravy 1 zavazadla o hmotnosti 23 kg a příručního zavazadla o hmotnosti 8 kg na každou osobu)
  • Ubytování v Havaně/Varaderu v hotelu na 2 noci (první a poslední - POČET NOCÍ LZE UPRAVIT DLE POŽADAVKU KLIENTA, lokalita ubytování dle letového řádu)
  • Další noci ve vybraném hotelu na Cayo Santa Maria v režimu ALL INCLUSIVE
  • Kolektivní transfer hotel Havana - hotel Cayo Santa Maria - hotel Havana (případně z hotelu na CSM přímo na letiště v Havaně)
  • Kolektivní transfer letiště - hotel - letiště
  • Služby česky mluvícího delegáta (24 hod. na telefonu, sídlí v Havaně)
  • Pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • Vstupní vízum - cena 920 Kč
  • Cestovní pojištění - léčebné výlohy + storno
  • Fakultativní výlety
  • Příplatek za pokoj s výhledem na moře nebo za pokoj vyšší kategorie
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: STARFISH CAYO SANTA MARIA (18+) *****
Lokalita dle pořadatele: Cayo Santa Maria, Cayo Santa Maria
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Starfish Cayo Santa Maria Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 583 472
dnes 8–19 h

Hodnocení

12. nejlepší hotel v destinaci Villa Clara

4/ 5 5 recenzí

Svedinek Martin duben 2024 Starfis Cayo Santa Maria Kuba. Hotel samotný super zahrady nádherné personál ochotný a milý Oceán nemá žádnou chibu nádhera ale strava úroveň** hvězdičky už druh... celá recenze

Libuna březen 2024 Průměrné. Hotel hezký, čistý, zahrada hezká. Bazény průměrný. Vstup do Atlantiku super. Zaměstnanci hodný, velice přijemný a milí. Strava ka... celá recenze

Iveta prosinec 2023 Dovolená 11-12/2023. Pěkný čistý hotel s nádhernou zahradou, velikým bazénem a úžasnou pláží. Byla to jedna z nejlepších dovolených. I díky milému per... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Kuba

Kuba je stát ležící v Karibiku a zároveň největší ostrov souostroví Velké Antily. Území tvoří kromě hlavního ostrova i tisíce malých ostrovů a ostrůvků. Nejen díky svým přírodním krásám, tropickým lesům, korálovým útesům a atolům je hojně navštěvovanou destinací. Nejvhodnějším obdobím k návštěvě patří zimní měsíce, od května do října je zde období dešťů. Na Kubě panuje tropické počasí s příjemnými průměrnými teplotami okolo 25 ⁰C. Místní prostředí je velmi svérázné. Tropický ráj s pohnutou historií, který se ale postupně otevírá světu. Je to země latinských rytmů, barev, kontrastů, nejlepších doutníků a kvalitního rumu. Hlavním městem je pulzující a historická Havana, největší přímořský ráj je poloostrov Varadero a potápěči je nejvíce vyhledávaný ostrov Cayo Coco.

Kuba - více informací

Nezávazná objednávka

STARFISH CAYO SANTA MARIA (18+)
    Kuba, Villa Clara, Cayo Santa Maria

Cena
60 300 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 583 472

Zájezd

dospělá osoba
2
60 300 Kč
příplatek za vízum - osoba
0
920 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba
0
15 800 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
2 280 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 392 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 12 dní
0
1 690 Kč