Stella Beach Hotel

  Turecko, Alanya, Okurcalar

3/5

HOTEL STELLA BEACH

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Avsallar, Okurcalar
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Rodinný hotel se nachází v klidné části oblíbeného prázdninového letoviska Alanya, přímo u písčito-oblázkové pláže. V nedávně době byl hotel renovován a mezi českou klientelou se již po několik let těší velké oblibě. Vhodný je pro klienty, kteří nevyhledávají rušná centra letovisek a také rodiny s dětmi se zde přijdou na své. Od mezinárodního letiště v Antalyi je vzdálen 90 km, od centra města Alanya 30 km a od historického centra Side 25 km. Nákupní možnosti jsou k naleznutí v městečku Alara, které leží cca 1,5 km od hotelu.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnost, společenská místnost s TV, hlavní restaurace, 2 restaurace ala carte (italská, turecká), lobby bar, snack bar, bar u bazénu, bar na pláži, venkovní bazén se 3 skluzavkami (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, vnitřní bazén, animační programy pro děti a dospělé, miniklub pro děti, dětské hřiště, stolní tenis, tělocvična, plážový volejbal, aerobik, vodní aerobik, vodní pólo.

Vybavení pokoje

Moderně zařízené standardní pokoje s možností dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, TV, telefonem, trezorem (za poplatek), minibarem (zdarma pouze voda) a balkonem.

Stravování

All Inclusive program zahrnuje snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, pozdní snídaně, odpolední občerstvení, kávu, čaj a zákusek a půlnoční polévku. V ceně pobytu je možnost večeře v a la carte restauraci (nutná rezervace). Součástí je neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů v baru (dle otevírací doby jednotlivých barů).

Služby za poplatek

Spa centrum, sauna, masáže, turecké lázně, minibar, trezor, lékař, zlatnictví, kadeřnictví, minimarket, vodní sporty na pláži.

Pláž & plážový servis

Písčito-oblázková pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace a bar na pláži jsou k dispozici zdarma, plážové osušky za vratnou kauci. Vstup do moře je kamenitý, doporučujeme vhodnou obuv do vody.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL STELLA BEACH *****
Lokalita dle pořadatele: Turecká riviéra, Okurcalar
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Stella Beach Hotel *****
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 582 812
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 17 recenzí

Simona červenec 2023 Tento hotel nedoporučuji!. Jedna velká katastrofa! Špína,bordel,smrad!... celá recenze

Olda červen 2023 Špatná zkušenost z dovolené. Chci varovat před tímto hotelem.... celá recenze

Zephir srpen 2022 Stella Beach hotel-jedna velká katastrofa. Jelikož jsme oba 3x navštívili Turecko(Hotel Bella Resort Spa,Suktan od Dreams…taktéž 5*),porovnavám objektivně na turecké poměry.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL STELLA BEACH
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Avsallar, Okurcalar

Cena
17 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 582 812

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
17 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč