Studia a Apartmány Anastazia

Řecko, Centrální Řecko, Kamena Vourla

Studia a apartmány Anastazia (Fthiótida - Kamena Vourla) - letadlo

  Řecko, Centrální Řecko, Kamena Vourla
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Poloha: Apartmánový dům se nachází v klidné části v centru letoviska v boční uličce, která kolmo navazuje na hlavní promenádu. Vzdálenost od písečné pláže je 30 m. Blízká dostupnost veškerých služeb. Doporučujeme všem, kteří dávají přednost ubytování v soukromí před hotelovými komplexy.Poznámka : Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či termínů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!

Stravování

Vlastní vaření -  možnost dokoupení večeří. Večeře  formou bufetu za příplatek 1.680 Kč/pobyt/osoba

Ubytování

prostorná nadstandardně vybavená studia hotelového typu pro 2 osoby prostorné nadstandardně vybavené apartmány hotelového typu pro 4 osoby (2 místnosti) sociální zařízení (WC, sprcha) kuchyňský kout (lednice, vařič, základní nádobí) Wi-Fi, SAT/TV klimatizace (za poplatek 5 € / den / studio, 10 € / den / apartmán - klima v obou místnostech) balkon se zahradním nábytkem a markýzou ručníky, osušky, denní úklid

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 044 366
dnes 8–19 h

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací