Hotel Appartements & Studios Charco Del Conde

  Španělsko, La Gomera, Valle Gran Rey

Studios & Appartements Charco del Conde

    Španělsko, La Gomera, Valle Gran Rey
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
VÝHODNÁ POLOHA ... 2 HORKÉ VODNÍ BAZÉNY ... TICHÉ ZAŘÍZENÍ ...




• ZAJIŠTĚNÍ 24 HOUR

• JÍZDNÍ NÁVŠTĚV NA HOTELU




Poloha: Tichý, jen oddělený pobřežní silnicí od pláže lávové. Restaurace a bary jsou nedaleko. Centrum a přístav jsou vzdáleny jen asi 300 metrů. Doba přechodu: přibližně 150 až 165 minut (včetně přejezdu trajektem).




Vybavení: Komplex má 100 pokojů rozložených na 3 objekty. Další zařízení zahrnuje recepci, Wi-Fi ve veřejných prostorách (včetně) a salonek. Venku se nachází 2 bazény se sladkovodní vodou a sluneční terasa. Plážové lehátka a slunečníky jsou součástí bazénu.




Ubytování: Studia (B1-2B) se nacházejí v přízemí a mají kombinovaný obývací pokoj / ložnici, kuchyňský kout s lednicí, trezor, satelitní TV, telefon, koupelnu s vanou a integrovanou sprchou, WC a zařízenou terasu s výhledem na bazén. Studia (B1-2C) s výhledem na moře, jinak jako B2B. Apartmány (A2-3B) se nacházejí v 1. patře, nabízejí oddělenou ložnici a balkon, jinak jako B2B. Alternativně byty (A2-3C) s výhledem na moře, jinak A2B. Pravidelné čištění, výměna ložního prádla a ručníků.




Jídlo a pití: Žádné jídlo.




Sport / Aktivity: Za poplatek: minigolf.




Info: Kategorie zemí: 2 klíče.




Aktuální informace: U pozdních příjezdů, předčasných odjezdů nebo změn letových časů může být vyžadován přechodný pobyt na Tenerife. V tomto případě budou potřebné ubytování a transfery organizovat průvodce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Appartements & Studios Charco Del Conde **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 20 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
HERVORRAGENDE LAGE ... 2 SÜSSWASSERPOOLS ... RUHIGE ANLAGE ...




• 24-STUNDEN-ZUFRIEDENHEITSVERSPRECHEN

• REISELEITERBESUCH IM HOTEL




Lage: Ruhig, nur durch eine Uferstraße vom Lavastrand getrennt. Restaurants und Bars befinden sich in der Nähe. Das Zentrum und der Hafen sind jeweils nur ca. 300 m entfernt. Transferzeit: ca. 150 bis 165 Minuten (inklusive Fährüberfahrt).




Ausstattung: Die Anlage verfügt über 100 Zimmer, die sich auf 3 Gebäude verteilen. Zu den weiteren Einrichtungen gehören eine Rezeption, WLAN in den öffentlichen Bereichen (inklusive) und ein Aufenthaltsraum. Im Außenbereich befinden sich 2 Süßwasserpools und eine Sonnenterrasse. Liegen und Sonnenschirme sind an den Pools inklusive.




Unterbringung: Studios (B1-2B) sind ebenerdig gelegen und verfügen über einen kombinierten Wohn-/Schlafraum, eine Küchenzeile mit Kühlschrank, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche, WC und eine möblierte Terrasse mit Poolblick. Studios (B1-2C) mit Meerblick, sonst wie B2B. Appartements (A2-3B) liegen im 1. Stock, bieten ein separates Schlafzimmer und einen Balkon, sonst wie B2B. Wahlweise auch Appartements (A2-3C) mit Meerblick, sonst wie A2B. Regelmäßige Reinigung, Wäsche- und Handtuchwechsel inklusive.




Essen & Trinken: Ohne Verpflegung.




Sport/Aktivitäten: Gegen Gebühr: Minigolf.




Info: Landeskategorie: 2 Schlüssel.




Aktuelle Informationen: Bei späten Ankünften, frühen Abflügen oder Flugzeitenänderungen kann eine Zwischenübernachtung auf Teneriffa erforderlich sein. In diesem Fall werden die notwendigen Unterkünfte und Transfers durch die Reiseleitung organisiert.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 149 483
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací