Grand Ideal Premium Hotel

  Turecko, Marmaris

SunConnect Grand Ideal Premium

    Turecko, Dalaman, Marmaris
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel hostům nabízí celkem 272 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté připojit k internetu. Nachází se zde restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Nachází se zde také novinový stánek a TV místnost. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. V pokojích je dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je telefon, televize a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro fanoušky vodních sportů je zde aqua fitness. Hotel nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky a aerobik, za poplatek je kulečník. Objekt nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde sauna, hammam a solárium, za poplatek mohou hosté využít také parní lázeň a masáže. V nabídce je animační program, diskotéka a miniklub.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Ideal Premium Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 466 354
dnes 8–19 h

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací