Globales Los Delfines Hotel

  Španělsko, Menorca, Cala'n Forcat

SunConnect Los Delfines

    Španělsko, Baleárské ostrovy, Menorca, Cala'n Forcat, Ciutadella de Menorca
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 1971. Objekt hostům nabízí celkem 93 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotivých poschodí je možné pohodlně vyjet výtahem. V hotelu je hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna a bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Dále je možné využít lékařskou službu a prádelnu. Je možné si půjčit kolo v půjčovně a projet se po okolí.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ventilátor a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je tady sejf. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V hotelu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, volejbal, golf a lukostřelba. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - vodní lyžování a jízda na šlapadlech. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky a aerobik, za poplatek je kulečník. Po dlouhém dni mohou hosté načerpat energii ve wellness, kde mají na výběr spa a za příplatek také saunu a solárium. V nabídce je animační program, živá hudba a miniklub.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Globales Los Delfines Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 650 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 466 324
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací