Hotel Sofianna Resort & Spa Louis

  Kypr, Paphos

SunConnect Sofianna Resort

    Kypr, Paphos, Kato Paphos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále

  • Free Wi-Fi v celém hotelu




  • Akce a relaxace pro všechny věkové kategorie




  • Velkorysý bazén a

pokoje vhodné pro rodiny




  • Univerzální program pro děti




  • Dětský klub s Lollo & Bernie


Poloha: Středisko se nachází jen 400 m od oblázkové pláže a moře. Centrum města Kato Paphos s různými nákupními a zábavními podniky a restauracemi a bary je vzdálené asi 300 metrů. Doba transferu z letiště Paphos je asi 25 až 60 minut.

Zařízení: Vhodné pro rodiny s dětmi resort má 163 renovovaných pokojů rozložených na 3 podlažích. K vybavení patří lobby s recepcí a internetový koutek (za poplatek). Wi-Fi je v celém hotelu. Bufetová restaurace, à la carte a snack restaurace. K dispozici jsou také 3 bary, kavárna a mini trh. V dobře udržovaném venkovním areálu jsou 2 bazény (pouze 1 dospělý, od 18 let) se sluneční terasou. Plážová lehátka a slunečníky jsou zahrnuty v bazénu na pláži za poplatek. Včetně ručníků.

Ubytování : Moderní a přátelské dvoulůžkové pokoje (A1-2A), cca 26 m2 jsou vybaveny posezením, lednicí, příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje, klimatizací, trezorem, SAT-TV, WLAN (v ceně), telefonem, koupelnou se sprchovým koutem, WC, vysoušeč vlasů a balkon s výhledem na bazén nebo na pozemek. Spar pokoj (A2S) v omezené dostupnosti, žádné přání k vybavení a situace možné, s balkonem na straně země, jinak jako A2A. Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí (A2B) s přímým přístupem k bazénu a balkonem na straně pozemku k dispozici, jinak A2A. Rodinný pokoj typu Superior (A2C), asi 35 m2, se skládá z obývacího pokoje / ložnice s balkonem, jinak je A2A, také jako junior suite swim-up (A2E), asi 30m2, s přímým vstupem do bazénu a balkonem Lze rezervovat s výhledem na hory. Prostorný pokoj typu Deluxe (A2-3D), asi 43m2, dva pokoje, jinak je možné rezervovat A2C. Pohodlná apartmá (A2-4G) s balkonem s výhledem na bazén.

Jídlo a pití: All Inclusive. Všechna jídla formou bufetu. Večeře se žádá o vhodné oblečení.

All Inclusive: Vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10 do 23 hodin. Občerstvení během dne. Restaurace à la carte není zahrnuta v ceně All Inclusive.

Sport / Aktivity: V ceně: basketbal, posilovna (od 16 let), stolní tenis, volejbal. Za poplatek: kulečník.

Wellness: V ceně: Krytý bazén v lázeňském areálu (od 16 let). Za poplatek: procedury a masáže, stejně jako sauna a vířivka v lázeňském areálu (od 16 let).

Rodiny: Dětský bazén s tobogány (pro děti 3-12 let), dětský klub Lollo & Bernie (3-11 let) od 05.05. do 27.10.19 a dětský salonek (12-17 let), dětské hřiště.

Info: Hotel je nekuřácký hotel s určeným prostorem pro kuřáky. Kouření v jiných prostorách není povoleno.

Informační stránka hotelu MySunConnect http://sofianna.sunconnect.eu/ obsahuje aktuální programy aktivit, týdenní informace o programu a další informace o hotelových zařízeních. Za krátkodobé změny odpovídá hotel a jsou vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sofianna Resort & Spa Louis ****
Typ pláže: betonová plata, písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad

  • Kostenfreies WLAN im gesamten Hotel




  • Action und Entspannung für jedes Alter




  • Großzügige Poolanlagen und

familienfreundliche Zimmer




  • Ein vielseitiges Kinderprogramm




  • Kids Club mit Lollo & Bernie





Lage: Das Resort liegt nur ca. 400 m vom Kiesstrand und dem Meer entfernt. Das Ortszentrum von Kato Paphos mit diversen Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten sowie Restaurants und Bars ist nach ca. 300 m zu erreichen. Die Transferzeit vom Flughafen Paphos beträgt ca. 25 bis 60 Minuten.




Ausstattung: Das familienfreundliche Resort verfügt über 163 renovierte Gästezimmer verteilt auf 3 Etagen. Zu den Einrichtungen zählen Lobby mit Rezeption und Internetecke (gegen Gebühr). WLAN ist im gesamten Hotel inklusive. Buffetrestaurant, À-la-carte und Snack-Restaurant. Des Weiteren gibt es 3 Bars, Café sowie Minimarkt. Im gepflegten Außenbereich befinden sich 2 Swimmingpools (1 davon nur für Erwachsene ab 18 Jahren) mit Sonnenterrasse, sowie zwei separate Kinderpools. Liegen und Sonnenschirme sind am Pool inklusive, am Strand gegen Gebühr. Badetücher inklusive (gegen Kaution).




Unterbringung: Die modern und freundlich eingerichteten Doppelzimmer (A1-2A), ca. 26 qm sind ausgestattet mit einer Sitzecke, Kühlschrank, Kaffee-/Teezubereiter, Klimaanlage, Safe, SAT-TV, WLAN (inklusive), Telefon, Bad mit Badewanne oder Dusche, WC, Föhn und Balkon mit Pool- oder Landblick. Sparzimmer (A2S) in begrenzter Verfügbarkeit, keine Wünsche zu Ausstattung und Lage möglich, mit Balkon zur Landseite, sonst wie A2A. Swim-Up-Doppelzimmer (A2B) mit direktem Poolzugang und Balkon zur Landseite buchbar, sonst wie A2A. Superior-Familienzimmer (A2C), ca. 35 qm bestehen aus einem kombiniertem Wohn-/Schlafraum mit Balkon, sonst Ausstattung wie A2A, auch als Junior-Suite-Swim-Up (A2E), ca. 30 qm, mit direktem Poolzugang und Balkon mit Bergblick buchbar. Geräumigere Deluxe-Familienzimmer (A2-3D), ca. 43 qm, zwei Räume, sonst wie A2C buchbar. Komfortable Suiten (A2-4G) mit Balkon mit Poolblick, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche.




Essen & Trinken: All Inclusive. Alle Mahlzeiten in Buffetform. Zum Abendessen wird um angemessene Kleidung gebeten.




All Inclusive: Spätaufsteher-Frühstück bis 12 Uhr. Ausgewählte lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke von 10.00 Uhr bis 23.00 Uhr. Tagsüber Snacks. Das À-la-carte-Restaurant ist nicht im All Inclusive enthalten.




Sport/Unterhaltung: Inklusive: Basketball, Fitnessraum (ab 16 Jahre), Fitnesskurse, Volleyball, Fussball, Darts. Gegen Gebühr: Billard, Tischtennis.




Wellness: Inklusive: Hallenbad im Spa-Bereich (ab 16 Jahre). Gegen Gebühr: Anwendungen und Massagen sowie Sauna und Whirlpool im Spa-Bereich (ab 16 Jahre).




Familien: Kinderbecken mit Wasserrutschen (für Kinder von 3-12 Jahren), Lollo & Bernie Kids Club (3-11 Jahre) vom 05.05. bis 27.10.19 und eine Teen Lounge (12-17 Jahren), Spielplatz, Spielezimmer, Kinderdisco.




Info: Das Hotel ist ein Nichtraucher-Hotel mit einer ausgewiesenen Raucherzone. Das Rauchen in anderen Berreichen ist nicht gestattet.




Auf der hoteleigenen Informationsseite MySunConnect http://sofianna.sunconnect.eu/ finden Sie aktuelle Aktivitätenprogramme, Informationen zum Wochenprogramm sowie weitere Informationen zu den Einrichtungen des Hotels. Kurzfristige Änderungen obliegen dem Hotel und sind vorbehalten.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 362 466
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sunconnect-sofianna-resort-paphos-kypr-z1362466/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací