Sunrise Apartmány Interhotel Pomorie

  Bulharsko, Pomorie

Sunrise Gardens

    Bulharsko, Slunečné pobřeží, Pomorie
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • v r. 2019 nově otevřený hotel
  • velmi klidná a odlehlá poloha
  • animace pro děti i dospělé 6x týdně
Popis hotelu

V r. 2019 nově otevřený hotel. Velmi klidná a odlehlá poloha. Animace pro děti i dospělé 6x týdně.

Poloha

velmi klidná, v Aheloy. Centrum Aheloy cca 1,5 km. 2x denně kyvadlová doprava do města Pomorie a do Sunset aquaparku. Historické město Nessebar cca 10 km. Letiště Burgas cca 18 km.

Pláž

cca 300 m od skalnaté pláže. Cca 3 km od místa Ravda s písečnou pláží. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma (dle dostupnosti).

Vybavení

hotelový komplex se skládá ze 2 šestipodlažních budov a nabízí 540 ubytovacích jednotek. Výtahy, recepce, 2 bufetové restaurace s terasou, nový amfiteátr, snack bar, lobby bar a obchod. Ve venkovním areálu 2 bazény a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky na kauci.

Ubytování

Studia (A1A/A2A): cca 35 m2, dvoulůžko a pohovka, klimatizace, telefon, mini chladnička, konvice, sat. TV, trezor (za poplatek cca 5 BGN/den), sprcha, WC, balkon.

Apartmány (A2B/A3B): cca 40 m2, ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s pohovkou, klimatizace jen v obývacím pokoji, jinak jako A2A.

Apartmány (A2C/A3C/A4C): cca 65 m2, 1 ložnice s dvoulůžkem, 1 ložnice se 2 oddělenými lůžky, pohovka v obývacím pokoji, klimatizace jen v obývacím pokoji, 2 koupelny, jinak jako A2A.

Joker pokoje (A1S/A2S): cca 30 m2, balkon, výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.

Apartmány (A2D/A3D): cca 55 m2, 2 místnosti, 1 koupelna, jinak jako A2A.

Stravování

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 9.00 do 23.45 h. Zmrzlina na baru u bazénu 10.00-17.00 h. Koblihy a hot dogy ve snack baru 15.00-17.00 h.

Sport/aktivity

zdarma: stolní tenis, vodní pólo, boccia, šipky, aerobic. Animace pro děti i dospělé 6x týdně.

Internet

WiFi na pokojích a ve veřejných prostorech zdarma.

Wellness

za poplatek: masáže.

Děti

dětské hřiště, nový miniklub (4-12 let), minidisco. Dětská postýlka na vyžádání a za poplatek cca 10 BGN/den.

Upozornění (letecky)

na tento pobyt se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek označené kódem „YCZE“. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Upozornění (vlastní dopravou)

na tento pobyt se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek označené kódem „YCZE“. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sunrise Apartmány Interhotel Pomorie ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 176 570
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sunrise-gardens-slunecne-pobrezi-bulharsko-z1176570/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací