Hotel Sunset Beach Resort Spa & Waterpark (ex Sunscape Montego Bay)

  Jamajka, Cornwall, Montego Bay

Sunset Beach Resort, Spa & Waterpark

    Jamajka, Cornwall, Montego Bay
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Vhodný pro rodiny s dětmi, s vlastním vodním parkem! Slevy pro děti do 16 let!

Přehled

ALL INCLUSIVE v ceně neomezené množství zábavy pro děti vlastní vodní park v resortu

Stručná poloha

cca 25 minut jízdy z letiště přímo u bílé písečné pláže v blízkosti golfových hřišť

Poloha

Montego Bay, na vlastním poloostrově u 3 bělostných písečných pláží, cca 25 minut od letiště v Montego Bay. Mistrovská golfová hřiště najdete ve vzdálenosti 30 minut od resortu. V resortu se nachází Pirate's Paradise Water Park.

Vybavení resortu

430 prostorných pokojů a suite (po kompletní renovaci v roce 2016). 6 restaurací, grill-bar, 7 barů, 5 bazénů (z toho 2 teplotně regulované), SPA centrum, fitness, aerobic, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, šlapací kola, kajaky, rybaření, tenis, golf, plážový volejbal, minigolf, hrací automaty, animační programy, promítání filmů na pláži, boutique, dětský klub, hlídání dětí, pronájem aut.

Vybavení pokoje

Deluxe pokoj - klimatizace, sejf, fén, varná konvice, minibar, telefon, SAT/TV, koupelna, WC, žehlička s žehlicím prknem, balkon nebo terasa. Možnost ubytování 3 dospělých nebo 2 dospělých a 2 dětí v pokoji.

Deluxe pokoj pro 2 osoby, možnost ubytování 3 osob nebo až 2 dětí

Deluxe pokoj pro 2 osoby, možnost ubytování 3 osob nebo až 2 dětí

Stravování

formou ALL INCLUSIVE.

Názor CK

Vhodný pro rodiny s dětmi, s vlastním vodním parkem! Slevy pro děti do 16 let!

Poznámka

za příplatek možnost ubytování ve vyšším typu pokojů nebo suite.

Poznámka - letecká doprava

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sunset Beach Resort Spa & Waterpark (ex Sunscape Montego Bay) ****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 043 404
dnes 8–19 h

Lokalita

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací