Hotel Sunset Resort

  Bulharsko, Pomorie

5/5

Hotel SUNSET RESORT

  Bulharsko, Pomorie
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel SUNSET RESORT
Poloha

Jeden z největších a nejluxusnějších hotelových komplexů na pobřeží Černého moře, sestávající se z 5 aparthotelů (Alpha, Beta, Sigma, Delta, Eta) a 6 deluxe vil vystavěných na celkové ploše 115.000 m² leží v jižní části letoviska Pomorie přímo u 400 m dlouhé a 80 m široké písčité pláže. Centrum letoviska s nákupními a zábavními možnostmi se nachází v pěší vzdálenosti od komplexu. V okolí - starobylý Nesebr, Burgas a živé Slunečné pobřeží.

Vybavení areálu

Několik recepcí, 18 výtahů, směnárna, 5 hlavních restaurací - Grill house, Brilliant, Sapphire, Smaragd a Diamond, francouzská á-la-carte restaurace La Boheme, asijská sushi á-la-carte restaurace Asia, italská á-la-carte restaurace s venkovní terasou Venezia, rybí restaurace Mediterraneo, konferenční místnost, business centrum, 3 lobby bary, 2 pool bary, 1 vitamin bar, 2 kavárny,Vienna a Sunset Café, 2 venkovní parkoviště, dětský klub (4-12 let), dětské hřiště, multifunkční hala, 4 venkovní bazény s dětskou částí a vodními atrakcemi (skluzavky pro děti, líná řeka) s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma, neomezený vstup do aquparku Sunset včetně baru v aquaparku, plážový bar, vnitřní plavecký bazén s dětskou částí a jacuzzi, zábavní programy pro dospělé: boccia, vodní gymnastika, cvičení, vodní polo, stolní tenis, plážový volejbal, plážový fotbal, šipky, venkovní pódium, večerní programy pro dospělé: taneční show, soutěže atd., Wi-Fi přístup na internet v lobby barech, á-la-carte restauracích zdarma. Za poplatek: sejf na recepci, vnitřní parkoviště/garáž, taxi služba, lékařská ambulance, internetový koutek, půjčovny kol a aut, 2 obchody a minimarket, bowlingové centrum, billiard, fitness centrum, SPA a wellness centrum (masáže, bylinková sauna, finská sauna, parní lázně, hammam, solárium, relaxační zóny, salon krásy s kadeřnictvím a manikúrou), kopírování dokumentů, služba praní a čištění prádla, brzký check-in, pozdní check-out. 

Sunset aquapark

 Disponuje 32 vodními atrakcemi - např. 9 extrémními atrakcemi s adrenalinovým zážitkem - Kamikaze, Mini Pendulum, Free fall, Twiste 1 a 2, Without Gravity, Crazy Downhill, Tyfhoon Tunnel a The Spiral. Ostatních 23 atrakcí je vhodných pro všechny věkové skupiny. Celková délka všech atrakcí je více než 1.120 m. Všichni klienti mají k dispozici také bar s neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů, točeného piva, koktejlů (alko, nealko), vína, kávy, čaje a zmrzliny (10.00-18.00).

Pokoje

 Dvoulůžkové apartmány s možností jedné přistýlky (ložnice a obývací pokoj) jsou vybaveny klimatizací, satelitní TV, telefonem, Wi-Fi přístupem na internet (zdarma), sejfem (za poplatek), minibarem (za poplatek), vybaveným kuchyňským koutem s lednicí a mrazničkou, vlastním sociálním zařízením s vanou/sprchou, WC a fénem a balkonem nebo terasou. Láhev vody při příjezdu zdarma. Dětská postýlka na místě za poplatek (10 Leva/týden).

Strava

 Program all inclusive (24 hodin) zahrnuje snídaně (07.00-10.30), pozdní kontinentální snídaně (10.30-11.00), obědy (12.00-14.00) a večeře (18.00-21.00) formou bufetu v některé ze 3 hlavních restaurací, půlnoční bufet včetně nealkoholických nápojů, točeného piva a vína (23.00-6.00) v tématické restauraci Smaragd, lehké občerstvení v průběhu dne v bazénových barech – zmrzlina (10.00-17.00), káva, čaj a zákusky (15.00-17.00), půlnoční snacky (22.30-01.30) a neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů, koktejlů (alko, nealko) v bazénových barech (9.00-17.00), vitamin baru v aparthotelu Sigma (16.00-23.45), kavárně Sunset (9.00-23.45), a plážovém baru (09.00-17.00). Dvakrát týdně tématické večeře v hlavní restauraci daného aparthotelu, 6x týdně večeře výběrem z menu v gril restauraci v aparthotelu Alpha (nutná rezervace předem).

​Pláž

 400 m dlouhá písčitá pláž s jemným pískem se nachází přímo před hotelem. v rámci all inclusive programu zdarma plážový volejbal a fotbal. Za poplatek - vodní sporty na pláži (paragliding, šlapadla, jízda na banánu atd.), lehátka a slunečníky na pláži.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sunset Resort *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 285 898
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Pomorie

5/ 5 13 recenzí

tomáš bartuněk červenec 2022 Super dovolená. 6.7.22-13.7.22 Velice příjemná dovolená pro nás dva a myslím i pro celé rodiny naše cena byla necelých 48 000 za all inclusive .C... celá recenze

Zuza červenec 2021 Sunset resort. Krásný velký a rozlehlý resort. ... celá recenze

Pavel Janíček srpen 2019 Recenze pobytu v Sunset Resort. Zájezd byl objednán a zprostředkován přes www.zájezdy.cz. Vše bylo na špičkové úrovni a s velkou ochotou.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-sunset-resort-pomorie-bulharsko-z2285898/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací