Studia a apartmány Synero

  Řecko, Kréta, Malia

5/5

SYNERO

    Řecko, Kréta, Kréta - Heraklion, Malia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Velmi žádané ubytování typu studia a apartmány se nachází v klidném a příjemném prostředí turistické oblasti Stalida (někdy označované jako Stalis), kde je mnoho restaurací, kaváren, barů, obchodů, půjčoven aut a motorek. Budovu obklopuje pěkně upravená zahrada s palmami, fíky, ibišky. V letovisku, které se rozkládá mezi Chersonisem a Malií, jsou též 2 bankomaty (nejbližší cca 200 m, blízko hotelu Kyknos Beach). Lékárna je cca 30 m. Zdravotní středisko je ve Stalidě i v Malii, obě cca 800 m. Diskotéky a noční bary jsou cca 1 km od studií, v letovisku Malia. Autobusové spojení je možné do Heraklionu (jízdenka cca 3€, do Malie - cca 1€). Autobusová zastávka letoviska Stalida je označena číslem 30, cca 500 m. Spojení je frekventované, v sezóně každých cca 15-30 minut. Taxi vyjde na cca 1,50€/1 km. Během pobytu doporučujeme navštívit na konci letoviska Malia významné archeologické naleziště, pozůstatky mínójského paláce, cca 5 km. Otevřeno je denně od 09:30-15:00, vstupné stojí cca 4€. Lze cestovat autobusem, který jezdí směr Agios Nikolaos a vystoupit na zastávce č. 36. Taxi do Malie vyjde na cca 7-8€/cesta. Jízdné do Heraklionu vychází na cca 3,60€/cesta. Ve vzdálenosti cca 50 m je nástupní a informační stanice turistického vláčku, který jezdil v sezóně 2016 každý den, 3 různé trasy, podél pobřeží (trasa trvá cca 90 minut) a 2 do horských vesniček Mochos a Krasi (půldenní). Cena cca 10-20€ dle trasy. Sleva při opakované vyjížďce cca 2€.

Vybavení a služby hotelu

Zahrada a malé parkoviště. Před studii se nachází kavárna (u silnice), která nabízí snídaně, občerstvení a nápoje. Wifi zdarma. Celý komplex tvoří 6 studií a 5 apartmánů.

Vybavení pokoje

Studia pro 1-3 osoby se skládají z 1 místnosti s kuchyňským koutem se základním vybavením, elektrickým vařičem, chladničkou, 2 pevnými lůžky a přistýlkou (v případě obsazení 3 osobami). Apartmány pro 2-4 osoby se skládají z 2 místností - ložnice s manželským dvojlůžkem a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou (sofa) či přistýlkami pro třetí a čtvrtou osobu. Je zde též kuchyňský kout se základním vybavením, elektrický vařič a chladnička. Všechna studia a apartmány mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC, fén, TV se satelitním příjmem, balkón nebo terasu s křesílky, malým stolkem a sušákem na prádlo. Apartmány jsou situovány v přízemí budovy, mají terasu a výhled do zahrady. Studia mají boční výhled směrem na moře, hory, letovisko či zahradu. Trezor na pokojích (za poplatek cca 12€/pobyt), klimatizace (za poplatek cca 4€/den). Ubytování pro 1 osobu je možné ve studiu s neobsazeným lůžkem. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Stravování

Bez jídla. Vlastní s možností vaření. Předem je možné zakoupit snídaně i večeře (formou švédského stolu) nebo all inclusive v hotelu Kyknos Beach, cca 150 m.

Shrnutí

Velmi oblíbená studia v klidném prostředí s možností večerních procházek.

Pláž

Nejbližší písečná pláž je ve vzdálenosti cca 150 m, další - lépe upravená pláž, je vzdálena cca 300 m. Ve vzdálenosti cca 400 m leží další velmi pěkně upravená písečná pláž, ke které se dostanete příjemnou cestou se stromořadím. Všechny pláže jsou k dosažení přes silnici a jsou s pozvolným vstupem do moře. Sprcha a toalety jsou na pláži před hotelem Alexander Beach.

Vzdálenosti

Pláž: cca 150-400 m Centrum: cca 170 m

Sport a zábava

Možnost používání bazénu, sportovních zařízení a dalších služeb v hotelu Kyknos Beach. Na pláži jsou různé vodní sporty (za poplatek), slunečníky a lehátka (za poplatek cca 6-8€/set/den - dle sezóny).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Studia a apartmány Synero **+
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 946 733
dnes 8–19 h

Hodnocení

5/ 5 1 recenzí

Kamila srpen 2018 Hezká dovolená. Hezká dovolená,kterou jsme si užili v letovisku Stalida.... celá recenze

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací