Tamarind Beach Hotel

  Svatý Vincenc a Grenadiny, Svatý Vincent a Grenadiny, Canouan

Tamarind Beach Hotel & Yacht Club

    Svatý Vincenc a Grenadiny, Svatý Vincent a Grenadiny, Canouan
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Hotel Tamarind Beach Hotel & Yacht Club má 39 pokojů a suite, obklopuje ho pěkná tropická zahrada a pláž. Hotel leží na ostrově Canouan Island (CIW), který je vzdálený od mezinárodního letiště cca 40 km, což představuje cca 10 minut letu. Letiště na Canouan Islandu je vzdálené cca 2,5 km od hotelu.

Vybavení: Recepce, 2 restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, bar, kavárna, bazén, hlídání dětí na vyžádání, lázně, masáže, manikúra, pedikúra, Wi-fi v areálu hotelu, konferenčí místnosti a prádelna.

Ubytování: Klimatizace, ventilátor, koupelna s WC, fén, televize, telefon, minibar, trezor, Wi-Fi na pokoji zdarma, balkon nebo terasa.

Stravování: Snídaně, za příplatek obědy a večeře.

Pláž: Písčitá u hotelu.

Sport a zábava: Občasné animační programy, 18ti jamkové golfové hřiště cca 1 km odhotelu, vodní sporty na pláži, výlety.

Program pobytového zájezdu:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Svatý Vincent a Grenadiny, přílet na Svatý Vincent a Grenadiny, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.

2.den - dva dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z ostrovů Svatý Vincent a Grenadiny, let na trase do Prahy (Vídně).

Poslední den let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.

565 656 610 Číslo zájezdu: 907 158
dnes 8–19 h