Hotel Tamarindo Diria Beach Resort

  Kostarika, Guanacaste, Tamarindo

Tamarindo Diría Beach Resort

    Kostarika, Guanacaste, Tamarindo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • hotel vhodný pro náročnější klientelu
  • živější resort přímo na pláži
  • tři venkovní bazény s výhledem na Tichý oceán
  • národní park Las Baulas je od rezortu vzdálený méně než 1 km
Letovisko

Tamarindo

Umístění

Příjemný resort Tamarindo Diria Beach Resort přímo na bílé písečné pláži Tamarindo. Hotelový resort se nachází v severní části Kostariky na pacifickém pobřeží. Nachází se v překrásné udržované zahradě cca 40 minut jízdy od mezinárodního letiště v Liberii a cca 4 hodiny jízdy od letiště v San José (cca 299 km).

Pláž

přímo na bílé písečné pláži Tamarindo

Hotel

K vybavení patří lobby, recepce, trezory k pronajmutí, restaurace na snídaně, 4 a-la-carte restaurace (plážová restaurace, steak house, italská, restaurace s místními pokrmy) a 4 bary. Všechny části disponují svým bazénem. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénů zdarma.

Pokoje

240 pokojů, které jsou rozdělené do 3 částí. Část 'Sunset Area', která se nachází na pláži, 'Tropicana Area', která se nachází naproti pláži (pouze pro dospělé, od 18 let), a část vhodná pro rodiny 'Lagoon Area'
Dvoulůžkové pokoje sunset: cca 23 m2, v blízkosti pláže, část 'Sunset Area'. Set pro přípravu kávy a čaje, minibar, klimatizace, trezor, kabelová TV, telefon, sprcha, WC, fén, balkon nebo terasa, výhled na moře.Dvoulůžkové pokoje tropicana: cca 20 m2, v části 'Tropicana Area', pro hosty starší 18 let, terasa s výhledem do zahrady/na bazén.Rodinné pokoje: cca 24 m2, v části 'Lagoon Area', balkon nebo terasa s výhledem na bazén.

Stravování

Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou a-la carte.

Rekreace

zdarma: fitness. Za poplatek: Golf driving range (cca 2 km), 18 jamkové golfové hřiště (cca 15-20 minut jízdy), tenis a vodní sporty na pláži.
WiFi ve veřejných prostorech zdarma.

Informace

Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Celkovou cenu zájezdu vám upřesníme dle aktuální dostupnosti letecké dopravy.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Tamarindo Diria Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 193 524
dnes 8–19 h

Lokalita

Kostarika

Kostarika, středoamerická země, je nazývána malým rájem na zemi. Kryštof Kolumbus pojmenoval tuto zemi jako „bohaté pobřeží“, v překladu Costa Rica. Země si své poklady dodnes chrání a je zde vybudován propracovaný systém ochrany přírody. Pokud chcete vidět překrásnou přírodu, mnoho exotických zvířat, pláže s černým i bílým pískem, nenajdete lepší místo. Země má malou rozlohu, ale najdete zde nedotčené pralesy, vodopády, činné sopky, čtyřtisícové hory, jezera a nádherné pláže – rozhodně se zde nebudete nudit. I během pobytu máte možnost vybrat si z široké nabídky výletů do národních parků, procházky deštnými pralesy, potápění, surfování a šnorchlování. Je to bezpečná země, nemá ani armádu. Kostaričané jsou velmi přátelští, rádi se návštěvníkům svou krásnou zemí chlubí, a kamkoliv přijedete, budou se na vás usmívat. Počasí je zde příjemné, nejvhodnější doba pro cesty je od prosince do konce dubna (místní léto). Pobřežní oblasti jsou mnohem teplejší než střed země, průměrné teploty u pobřeží Karibiku jsou kolem 30 ˚C, u Tichomořského pobřeží dosahují teploty 33 ˚C.

Kostarika - více informací