Hotel Tanzanite Beach Resort

  Tanzanie, Zanzibar, Nungwi

TANZANITE BEACH RESORT

    Tanzanie, Zanzibar, Nungwi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha:

Tanzanite Beach Resort se nachází na nedotčeném severovýchodním pobřeží Zanzibaru, přímo u pláže. Je vhodný pro ty, kteří vyhledávají klidnou dovolenou v pěkném místě. Aktivně založení hosté se zde však nebudou nudit. Zde i v okolí se mohou klienti věnovat řadě aktivit, včetně cyklistiky, rybaření a potápění.

Ubytování:

v resortu je celkem 27 pokojů různých kategorií, Garden View, Sea Front and Sea View. Každý je vybaven velkou koupelnou s toaletními potřebami a vysoušečem vlasů. Pokoje mají vlastní balkon. Je zde Wi-Fi připojení zdarma, koutek na přípravu kávy a čaje, klimatizace, stropní větrák, moskytiéra, bezpečnostní trezor.
Služby a vybavení: recepce, venkovní restaurace, Wi-Fi připojení, bazén, lázně, služba praní a žehlení prádla, služba hlídání dětí, turistické informace, nabídka výletů, parkoviště,

Sport a zábava:

písečná pláž u hotelu, pěkný bazén, ohniště s grilem, zázemí pro vodní sporty, půjčovna jízdních kol, rybaření, potápění, volejbal, stolní tenis, lázeňské procedury, nabídka výletů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Tanzanite Beach Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 205 560
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-tanzanite-beach-resort-zanzibar-tanzanie-z2205560/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tanzanie

Tropický africký ráj Tanzanie má velkou výhodu, že sem můžete cestovat v jakoukoliv dobu během roku a vždy to bude za teplem a tropickým počasím. Pokud by se ale dalo během roku ještě rozlišit, kdy je nejvhodnější doba pro návštěvu exotické Tanzanie, tak pro cestu do severní Tanzanie a na ostrovy je ideální období od července do října a od prosince do března. Pro jižní Tanzanii je to červen a pro západní květen až říjen. Tanzanie vznikla sloučením dvou původně nezávislých států Tanganiky, ležící u stejnojmenného jezera, a Zanzibaru. Země na východě Afriky u Indického oceánu těží zejména ze dvou oblastí cestovního ruchu. Tou první jsou početné přírodní rezervace, nejznámější národní parky na světě a majestátní hory v čele se známým Kilimandžárem. Druhou oblastí je nádherné pobřeží Indického oceánu a ostrov Zanzibar s jedněmi z nejkrásnějších pláží na světě.

Tanzanie - více informací