Hotel Tata B&B

Itálie, Lazio, Řím

Tata B&B

  Itálie, Lazio, Řím
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Hlavní město Itálie, Roma, také nazývané jako „věčné město“, je jedním z nejstarších evropských měst, bylo založeno roku 753 př.n.l., podle starodávné legendy Romulem a Remem. Nalezneme zde velké množství kulturních památek jako je Forum Romanum, Koloseum, Fontana di Trevi, Andělský hrad a mnohé další. Součástí města je i vnitrozemský suverénní městský stát Vatikán, kde můžete navštívit monumentální baziliku Sv. Petra, Komnaty Borgiu nebo Sixtinskou kapli, která slouží jako oficiální soukromá kaple papeže.

Popis objektu

Bed & breakfast TATA B&B (Via Spezia) se nachází v širším centru Říma v typickém městském domě ze začátku 20. století, v městské části San Giovanni, která je dobře dostupná všemi druhy městské hromadné dopravy. V okolí se nachází spousta barů i obchůdků a ke Koloseu se dá dojít pěšky za pouhých 20 minut.
Tata B&B nabízí jednoduché, ale pěkné ubytování v dvoulůžkových pokojích. Každý z pokojů má klimatizaci, TV, Wi-Fi připojení a je odhlučněný. Klientům je k dispozici také společná kuchyň, kde je možno využít společnou lednici, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici, toustovač či nádobí. V ceně ubytování je snídaně v italském stylu formou bufetu.

Vzdálenost od

historického centra Koloseum 2,5 km, zastávky autobusu zastávka metra 100 m, železniční stanice nádraží Roma Termini 3 km

Pozice objektu v letovisku

rušné místo, na obchodní třídě

Vybavení objektu

výtah, Wi-Fi v objektu

Strava

snídaně v italském stylu formou bufetu

Minimální počet nocí

standardně 1

Transfery

transfer z letiště, na vyžádání, za poplatek, transfer od vlaku, na vyžádání, za poplatek

Ubytování

pokoj, dvoulůžkový - (počet osob za plnou cenu 2, počet přistýlek, počet pokojů 1)
pokoj s manželskou postelí, druhé patro, klimatizace, topení, moderní vybavení, bez patrových postelí, TV, Wi-Fi na pokoji, trezor, sprcha nebo vana, bidet, fén, (koupelna je na chodbě), parkoviště, veřejné, za poplatek, nástupní dny kdykoli, příjezd od 14:00 do 20:00 pozdější příchod je možný za poplatek, nutno nahlásit, odjezd od 09:00 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Internet: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 320 609
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací