Hotel Tatragolf Mountain Resort

  Slovensko, Východní Slovensko, Veľká Lomnica

TATRAGOLF

  Slovensko, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Veľká Lomnica
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

Resort Tatragolf ve Velké Lomnici je vzdálen pouhých 5 minut chůze od 27jamkového golfového klubu Black Stork a nabízí ubytování s panoramatickým výhledem na Vysoké Tatry. Tento moderní komplex se skládá z 11 identických budov a nabízí prostorná studia, apartmány s jednou ložnicí a dvěma ložnicemi. K dispozici je také nepřetržitě otevřená recepce, dětský koutek a venkovní hřiště. V restauraci se podávají jídla tradiční slovenské i mezinárodní kuchyně. Za příplatek je k dispozici soukromé VIP wellness se saunou, vířivkou a masážemi. Lyžařský areál Tatranská Lomnica a termální park Vrbov jsou vzdálené 6 km. Na Štrbské Pleso se dostanete autem za 30 minut a do Starého Smokovce za 15 minut.

Ubytování

apartmány typu A2, B2 a C4 s možností max. 1 přistýlky v apartmánu. Každý z nich má dobře vybavený kuchyňský kout, TV s plochou obrazovkou a bezplatné Wi-Fi. A2 (cca 28 m2) :studio, jedna místnost s manželskou postelí, SPR +WC, TV/SAT, plně vybavený kuchyňský kout. B2 (cca 40 m2) : ložnice s manželskou postelí, SPR +WC, TV/SAT, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem. Mezi ložnicí a obývacím pokojem nebývají dveře. B3 (cca 40 m2) : ložnice s manželskou postelí, SPR +WC, TV/SAT, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a možností přistýlky. Mezi ložnicí a obývacím pokojem nebývají dveře. C4 (cca 42 m2) : ložnice s manželskou postelí, další pokoj se dvěma lůžky, SPR +WC, TV/SAT, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem.

Stravování

za příplatek bufetové snídaně (cca 9 €/osoba/snídaně, dítě do 10 let 7 €).

Služby

recepce, restaurace, bar, dětské hřiště, dětská herna. Wellness: vířivka, sauna.

Parkování

v areálu zdarma.

Vzdálenost od centra

Tatranská Lomnica 9 km.

Zvíře

nepovoleno.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 038 583
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací