Hotel Oure Lodge Ile des Pins

  Francie, Nová Kaledonie, Ile des Pins

Tera Oure

    Francie, Nová Kaledonie, Ile des Pins
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Program zájazdu: 1. deň ODLET Z VIEDNEZraz na letisku a odbavenie 2 hodiny pred plánovaným odletom.2. deň LET NA TRASE3. deň PRÍLET DO NOUMÉYPrílet do Nouméy, hlavného mesta Novej Kaledónie. Transfer do hotela, ubytovanie.4. - 9. deň NOVÁ KALEDÓNIARaňajky. Pobyt pri mori, možnosť kúpania, opaľovania, športovania a výletov. V rámci fakultatívnych výletov môžete navštíviť nasledujúce miesta: hlavné mesto Nouméa, kultúrne centrum Tjibaou, Plaine des Lacs, vodopády Madeleine, záliv Pron, atď.10. deň NOUMÉA - VIEDEŇRaňajky. Voľno na kúpanie. Transfer na letisko, odlet z Nouméa do Viedne.11. deň PRÍLET DO VIEDNE
Popis hotelu Tera Oure **** 4*

Popis: rezort sa nachádza na južnom cípe Novej Kaledónie, blízko prírodná tyrkysové lagúny s bielym prachovým pieskom, v mieste s názvom Ile des Pins, ktoré sa tiež nazýva 'klenotom Tichomorí'. Luxusný rezort. ponúka niekoľko typov ubytovania v blízkosti pláže a v tropickej záhrade od štandardných izieb až po priestranné bungalovy. Hotel je vzdialený 10 km od letiska v Ile Des Pins. - 10 minút jazdy. Rokov z mesta Noumea na ostrov Isle of Pines trvá 25 minút.

Vybavenie: bar, reštaurácia, knižnica, butik, bazén s lehátkami a slnečníkmi, zmenáreň, prístup k internetu na recepcii.

Zábava a šport: šnorchlovanie, volejbal, vodné športy (šliapací lode, kajaky, kanoe, vodné lyže), cyklistika.

Stravovanie: raňajky formou bufetu, možnosť stravovania Á la carte v reštaurácii s miestnou a medzinárodnou kuchyňou.

Vybavenie izieb: komfortné priestranné izby majú k dispozícii klimatizáciu, TV, telefón, rádio, žehličku, minibar, trezor, sušič vlasov a terasu s ležadlami.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Oure Lodge Ile des Pins ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 450 077
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-tera-oure-nova-kaledonie-francie-z1450077/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací