The Bayview Pattaya Hotel

  Thajsko, Pattaya, Pattaya Beach

The Bayview Hotel Pattaya

    Thajsko, Pattaya, Thajský záliv, Pattaya Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Zažijte klid a eleganci prvotřídního thajského plážového hotelu s kosmopolitním moderním designem a nedávno zrekonstruovaným zařízením. Rychle zjistíte, že The Bayview Hotel má jednu z nejlepších lokalit ve městě – jen pár metrů od pláže u rušné Beach Road a hned vedle zcela nového nákupního centra Central Festival. Bayview stojí 1,5 hodiny autem od centra Bangkoku a letiště Suvarnabhumi.

Vybavení: Hotel nabízí příjemný pobyt v tropech, celkem 6 restaurací, 2 venkovní bazény, tenisový kurt a bezplatné Wi-Fi dostupné ve vstupní hale a lobby baru. Vychutnejte si bohatou nabídku kuchyní z celého světa v restauraci Garden Terrace Café hotelu Bayview. Navíc se čtyřmi atraktivními bary a elegantními salonky, ze kterých si můžete vybrat.

Ubytování: Bayview Pattaya poskytuje pokoje s nábytkem z tmavého dřeva, kabelovou/satelitní TV s plochou obrazovkou, balenou vodou zdarma, minibarem, příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy a mramorovou koupelnou s vanou a sprchou.

Stravování: Snídaně formou bufetu.

Pláž: Písčitá pláž je 3 minuty chůze od hotelu.

Sport a zábava: Na nedaleké pláži se mohou věnovat vodním sportům, jako je například potápění nebo jízda na vodním skútru. Mezi další nabízené aktivity patří kurzy thajské kuchyně a vyřezávání ovoce. Další: masáže, fitness centrum.

Program pobytového zájezdu:
1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Bangkok.
2.den - přílet na Bangkoku, transfer do hotelu, ubytování. Volný program
3.den - 2 dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.
Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z Bangkoku do Prahy (Vídně)
Poslední den: let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet. Odlety do Thajska každý den, na libovolný počet nocí!!!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Bayview Pattaya Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 253 309
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-bayview-hotel-pattaya-pattaya-thajsko-z2253309/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací