Hotel The Breakers Diving & Surfing Lodge

  Egypt, Hurghada, Soma Bay

The Breakers Diving

    Egypt, Hurghada, Soma Bay
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu

CK - VÝHODY

  • Late check out
  • Early check in
  • Přímý transfer z letiště (cca 15 min.)
  • Bezplatné WIFI připojení v lobby

CK - INFO

  • Slovensky/česky hovořící delegát
  • Vhodné pro rodiny s dětmi
  • Siva Mall s restauracemi, bary a obchůdky
  • Vyhřívaný bazén

Poloha :

Moderní hotel s mnoha stálými hosty se nachází na klidném místě na poloostrově na soukromé písečné pláži. Před ním je fascinující korálový útes, který láká ke šnorchlování a potápění. 420 m dlouhé koupací molo od pláže usnadňuje vstup do moře.

Zařízení je ideální pro odpočinkovou dovolenou u vodních sportů a je ideální pro kite a windsurfing i potápěče, kteří zde v mělké zátoce najdou fantastické podmínky.

Letiště Hurghada je asi 45 km daleko.

Vybavení:

Atraktivní a pohodlný hotelový komplex má celkem 173 pokojů.

K dispozici je vstupní hala s recepcí, v hotelu je k dispozici WLAN (zdarma), bufetová restaurace, několik barů a fitness centrum Techno-GYM a letní kino. K dispozici je také střešní terasa s krásným výhledem a sluneční terasa.

V udržovaném venkovním areálu je (sezónně) vyhřívaný sladkovodní bazén obklopený slunečními terasami, zde i na pláži jsou zdarma k dispozici lehátka, polštáře, osušky a slunečníky. Na pláži je také dobře zásobený plážový bar s odpočinkovou zónou. Za zmínku stojí především krásná panoramatická sauna s výhledem na moře a nově vytvořený prostor pro jógu. Wi-Fi je ve společných prostorách zdarma.

Pokoje :

Komfortní standardní pokoje (dvoulůžkové / jednolůžkové) mají velikost cca 28 m2 a mají sprchu, WC, fén na vlasy, telefon, satelitní TV, internet (v ceně), trezor (v ceně), minibar (za poplatek), sezónní klimatizaci / topení a balkon / terasa.

K dispozici jsou také pokoje s výhledem na moře za příplatek.

Sport a zábava:

Sauna s výhledem na moře, plážový volejbal, fitness, stolní fotbal/fotbal; tématické večery, někdy živá hudba nebo jiná zábava.

Za poplatek:

Jóga, kulečník, sporty nabízené místními poskytovateli, golf na 18 jamkovém golfovém hřišti „The Cascade“, které je vzdálené cca 1,5 km, škola potápění PADI / SSI, škola kite surfingu a kite, thajské masáže, wakeboard a další vodní sporty.

Polopenze:

Bohaté bufety k snídani a večeři.

Za poplatek:oběd v la carte restauraci.

Upozornění:

V Egyptě je povinná vízová povinnost. Aby bylo možné získat vízum, musí být vstupní doklad (doporučujeme cestovní pas) platný 6 měsíců po skončení cesty. Vstupní vízum do Egypta není zahrnuto v ceně zájezdu. Vízum si můžete zařídit při příletu na egyptské letiště (25 USD). Na místě je k dispozici také vízová služba. 28 € - / os. a zahrnuje vízum včetně zpracování a razítka, což šetří čas při vstupu.

Základní cena zahrnuje

  • Letištní taxy a poplatky

Základní cena nezahrnuje

  • Víza

Informace o zájezdu

Pořadatel: ETI (Express Travel Interational GmbH), IČ 6977189.
Název hotelu dle pořadatele: The Breakers Diving ****
Lokalita dle pořadatele: Hurghada, Soma Bay
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Breakers Diving & Surfing Lodge ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 666 526
dnes 8–19 h

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

The Breakers Diving
    Egypt, Hurghada, Soma Bay

Cena
37 490 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 666 526

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
37 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč