Hotel The Cove Rotana Resort

  Spojené arabské emiráty, Ras Al-Khaimah

4/5

The Cove Rotana Resort

    Spojené arabské emiráty, Ras Al-Khaimah
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Resort v núbijském stylu na jedné z nejhezčích písečných pláží v Ras Al Khaimah s úžasným výhledem na Arabský záliv!

Přehled

možnost příplatku na ALL INCLUSIVE unikátní resort umělá laguna protkaná vodními kanály

Stručná poloha

Ras Al Khaimah cca 80 minut od letiště v Dubaji přímo u privátní písečné pláže nedaleko golfového hřiště

Poloha

Ras Al Khaimah, v idylické zátoce, ve svahu, přímo nad 600 m dlouhou privátní písečnou pláží, cca 80 minut jízdy od letiště v Dubaji, cca 8 km od centra Ras Al Khaimah a nedaleko golfového klubu.

Vybavení resortu

203 pokojů a 79 vil se zahradou a terasou (s 1-3 ložnicemi, některé s vlastním bazénem). Klimatizace, 6 restaurací a barů, 2 bazény (teplotně regulované), SPA centrum, salón krásy, fitness, vodní sporty, boutique, kadeřník, dětský klub, business centrum, konferenční sál, lékař, hlídání dětí, Wi-fi internet zdarma, pronájem aut.

Vybavení pokoje

Classic pokoj - klimatizace, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa, sedací souprava, psací stůl, žehlička s žehlicím prknem. Možnost ubytování 1 dítěte.

Classic pokoj pro 2 osoby, možnost ubytování 1 dítěte

Classic pokoj pro 2 osoby, možnost ubytování 1 dítěte

Stravování

snídaně, možnost dokoupení polopenze nebo ALL INCLUSIVE - vše formou bufetu.

Názor CK

Resort v núbijském stylu na jedné z nejhezčích písečných pláží v Ras Al Khaimah s úžasným výhledem na Arabský záliv!

Poznámka

za příplatek možnost ubytování ve vyšších typech pokojů nebo ve vile.

Poznámka - letecká doprava

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Základní cena zahrnuje

leteckou dopravu Praha - Dubai - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, česky/anglicky mluvící asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

komplexní cestovní pojištění, turistickou taxu (platí se na místě).

Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: The Cove Rotana Resort *****
Lokalita dle pořadatele: Ras Al-Khaimah, Ras Al Khaimah
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Cove Rotana Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 666 496
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Ras Al-Khaimah

4/ 5 15 recenzí

"Zlata" srpen 2023 Hotel - křížová cesta k pokoji. Hotel nedoporučuji pokud jedete s českou cestovkou dostanete pokoj na konci světa (my předposlední číslo 9117) nejdále od moře, ba... celá recenze

Eva únor 2020 Pohodová dovolená. Skvělé místo pro odpočinek a gurmánské zážitky... celá recenze

Pavel prosinec 2019 Cove Rotana Resort 5*. Rozlehlý hotel v arabském stylu leží ve svahu v emirátu Ras Al Khaimah na vlastní písečné pláži. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Spojené arabské emiráty

Spojené arabské emiráty, zkráceně označované jako SAE, se nalézají v jihovýchodní části Arabského poloostrova, podél části zálivu Ománu a na jižním pobřeží Perského zálivu. Jsou federací sedmi emirátů - Abu Dhabi, Dubaj, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah a Umm al Qaiwain - vytvořených po získání nezávislosti na Británii. V současné době patří k nejbohatším zemím a staly se obchodním a turistickým centrem. Téměř každý turista směřující do SAE navštíví Dubaj, moderní město jako z jiného světa v poušti. Stalo se symbolem luxusu, bohatství a světových „nej“ po všech stránkách. Spojené arabské emiráty vás celoročně pohostí slunečným počasím. Srážky se vyskytují pouze v zimě a není jich mnoho. V létě je v SAE až 45 °C, v zimě potom daleko příjemnějších 25 °C.

Dubaj - letištní poplatek

Dubaj zavedla pro odlety od 1.7.2016 nový letištní poplatek ve výši 35 dírhámů (cca 228 Kč), který se dotkne všech cestujících, jež odtamtud odlétají (tedy i těch, kteří budou pouze přestupovat). Výjimkou jsou děti do 2 let a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu je na příletu i odletu je stejné.

Abu Dhabí - turistická taxa

V Abu Dhabí je zavedena povinná turistická taxa, která se platí na místě přímo v hotelu při check-inu ve výši 15,00 AED (pokoj/noc).

Spojené arabské emiráty - více informací

Nezávazná objednávka

The Cove Rotana Resort
    Spojené arabské emiráty, Ras Al-Khaimah

Cena
52 390 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 666 496

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
52 390 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
15 270 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 390 Kč