Hotel Occidental Eden Beruwala Resort & Spa Barceló

  Srí Lanka, Kalutara, Beruwala

5/5

Eden Resort & Spa

    Srí Lanka, Kalutara, Beruwala
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Poloha: Hotel Eden Resort & Spa je skvělý, architektonicky zajímavý hotel, který se nachází v jihozápadní části Srí Lanky. Obklopuje jej udržovaná zahrada a palmový háj u pláže. Patří mezi nejlepší hotely Srí Lanky a doporučujeme jej všem věkovým kategoriím. Mezinárodní letiště v Colombu je vzdáleno cca 110 km (cca 2 hodiny jízdy).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, 2 restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, bar, kavárna, venkovní bazén, Spa centrum, obchody, konferenční centrum, výtah, obchod se suvenýry, půjčovna aut, prádelna, žehlení, čistírna, dětské hřiště, hlídání dětí, směnárna, úschovna zavazadel, salon krásy, kadeřnictví, Wi-Fi připojení zdarma, knihovna.

Ubytování: Individuální klimatizace, koupelna se sprchou nebo vanou a WC, fén, set na přípravu kávy a čaje, minibar, televizor, trezor, Wi-Fi připojení zdarma, terasa nebo balkon s výhledem na moře nebo do zahrady. Ubytování za příplatek: Deluxe pokoje - prostornější, obývací část, terasa přímo u bazénu, Paradise room - prostorný, balkon s výhledem, Paradise Suite, Penthouse.

Pláž: Písčitá pláž se nachází přímo u hotelu.

Stravování: Snídaně formou bufetu, za příplatek polopenze nebo All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, Kavárna: 24/7 malá jídla, druhy kávy a čaje, Restaurant u bazénu: lehké občerstvení v průběhu dne, vodní dýmky (za poplatek), Bar u bazénu, Rooftop bar, nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje místní výroby, pivo a rozlévané víno. A la Carte restaurace: srílanská kuchyně, plody moře.

Sport a zábava: Občasné animační programy, večerní představení, fitness centrum, stolní tenis, herna, vodní sporty na pláži, rybolov, potápění, šnorchlování, výlety za želvami, k historickým památkám.

Program pobytového zájezdu Srí Lanka:
1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Srí Lanka.
2.den - přílet na Srí Lanku, transfer do hotelu, ubytování. Volný program
3.den - 2 dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.
Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z ostrova Srí Lanka do Prahy (Vídně)
Poslední den: let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet. Odlety na ostrov Srí Lanka každý den, na libovolný počet nocí!!!

Základní cena zahrnuje

  • zpáteční letenku na Srí Lanku, transfery letiště - hotel - letiště, uvedený počet ubytování, uvedený počet stravování, asistenci partnerské CK- česky mluvící delegát na telefonu, pojištění CK proti insolvenci, letištní a bezpečnostní taxy + palivový příplatek.

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění, připojištění proti stornu zájezdu, fakultativní služby, vízum 1290 Kč.
  • Cena platí v optimálních knihovacích třídách letenek.
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Palma Travel Touroperator a.s., IČ 24830968.
Název hotelu dle pořadatele: Eden Resort & Spa *****
Lokalita dle pořadatele: Beruwela, Beruwela
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Occidental Eden Beruwala Resort & Spa Barceló *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 570 769
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Kalutara

5/ 5 2 recenzí

Anna Nováková říjen 2017 PROHLÍDKA HOTELU EDEN RESORT & SPA *****. Turisty velmi oblíbený hotel, skoro celou sezónu stopstav. Nachází se v oblasti Beruwala, letiště je vzdálené cca 2 hodiny cesty. ... celá recenze

Martina D. září 2011 Prohlídka hotelu Eden Resort Spa. Transfer z letiště trvá zhruba 2,5 hodiny. Kousek od hotelu se nachází želví farma. Tento hotel byl moc pěkný, měl větší areál. Do... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací

Nezávazná objednávka

Eden Resort & Spa
    Srí Lanka, Kalutara, Beruwala

Cena
38 090 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 570 769

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
0
38 090 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku
0
38 090 Kč
dospělá osoba na přistýlce
0
34 490 Kč
1. dítě 6-12 let na přistýlce
0
34 590 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
11 600 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 390 Kč