The Grand Makadi Hotel

  Egypt, Hurghada, Makadi Bay

4/5

The Grand Makadi

    Egypt, Hurghada, Makadi Bay
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

ČESKY/SLOVENSKY HOVOŘÍCÍ DELEGÁT
PŘEKRÁSNÁ ZAHRADA
3 LA CARTE RESTAURACE, GRAND CAFÉ
SPRÁVNÁ VOLBA PRO MILOVNÍKY ŠNORCHLOVÁNÍ
BEZPLATNÉ WI-FI PŘIPOJENÍ V LOBBY

prohlédněte si Grand Makadi na našem videu

** od 01.02. do 15.03.2024 bude bazén v rekonstrukci - hosté budou moct bezplatně využívat bazény vedlejšího Makadi Palace (1x vyhřívaný a all inc.nápoje v baru Joker)**

Poloha:

Hotel leží na okraji střediska Makadi Bay. Je přímo propojen s hotely Makadi Palace, Grand Waterworld Makadi a Makadi SPA. Je vzdálený od centra Hurghady 35 km a od mezinárodního letiště v Hurghadě 25 km. Moře s korálovými útesy a tropickými rybami je ideálním místem pro šnorchlování a potápění.

Vybavení:

Sestává z hlavní budovy a několika dalších budov, vstupní hala s 24hodinovou recepcí, lobby, hlavní restaurace, 3 la carte restaurace, 3 bary, 2 snack bary, terasa na slunění, rozlehlý bazén (v zimě vyhřívaný dle vnější teploty na 26° C) a dětský bazén, kurzy potápění a windsurfing. Plážové osušky jsou připraveny v praktické plážové tašce přímo na pokoji.
Makadi Mall: 37 obchůdků, suvenýry, internetová kavárna, kulečník, salon krásy, květinářství

Pláž:

Dlouhá soukromá přírodní písečná pláž s korálovým podložím se rozprostírá přímo před hotelem. Lehátka, matrace, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma. Vstup do moře buď po molu nebo přes korálové podloží. Doporučujeme obuv do vody.

Pokoje:

Deluxe pokoj:
má koupelnu s vanou, WC a fénem, klimatizaci, trezor, satelitní TV, mini bar (za poplatek), balkon nebo terasu.
Junior Suite:
má koupelnu s vanou, WC a fénem, klimatizaci, trezor, satelitní TV, mini bar (za poplatek), balkon nebo terasu, oddělené sezení.
Dále jsou k dispozici velké Junior Suite, rodinné pokoje a vilky.

Sport a zábava:

Aerobika, stolní tenis, plážový volleyball, šipky

Zdarma:
plážový volejbal, aerobik, vodní gymnastika, vodní pólo, stolní tenis, šipky, denní a večerní animace, živá hudba, večerní show

Za poplatek:
SPA centrum, centrum zdraví Makadi, masáže, 5 tenisových kurtů (mezi 8 - 17 hod poplatek 180 LE/60 minut
mezi 17 - 21 hod poplatek 280 LE/60 minut, půjčení rakety 50 LE/60 minut, míčky zdarma) biliár, fitness centrum, fotbalové hřiště, potápěčské centrum Diving Ocean, aquacentrum (banán, motorové čluny, windsurfing)

Děti:

Aby byla letní dovolená pro nejmenší CK hosty ještě příjemnější, tak pro děti ve věku 4-12 let je k dispozici dětský klub MAXI CK v sousedním hotelu Gran Waterworld Makadi.

Stravování:

All inclusive
24 hodin denně lokální nealkoholické nápoje, džusy, filtrovaná káva a čaj; lokální alkoholické nápoje od 10:00–24:00

Za poplatek:
lokální alkoholické nápoje od půlnoci do 10:00, speciální koktejly, importované alkoholické nápoje, lahvové nápoje, čerstvé ovocné šťávy, speciální druhy káv, Lobby Bar, Mini Bar, vodní dýmka všechny restaurace mají večerní dress-kód
zmrzlina zdarma, Movenpick za poplatek
** Podrobný rozpis all inclusive služeb obdrží klienti na recepci hotelu při ubytování **

Lagoon: hlavní restaurace určená pro snídaně, obědy a večeře (bufet, mezinárodní kuchyně)
Tarboush: libanonská la carte restaurace určená pro večeře
Island: karibská la carte určená pro obědy a večeře
Mermaid: dětský snack
Bary: Lobby Bar, Grand Cafe, Marhaba Bar, After 8 Bar, Star Fish, Beach bar

la carte restaurace v Makadi Mall určené pro večeře: Golden Dragon (čínská kuchyně), Mumbai (indická kuchyně), Tam Tam (egyptská kuchyně), Mafia Classic (italská kuchyně), La Maison de Paris (francouzská kuchyně)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Grand Makadi Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 533 592
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 5 recenzí

Gottwald červen 2022 Rozpaky. Nesplnila očekávání 5 hvězd.... celá recenze

Miroslav Vilhelm prosinec 2018 Ubytování v Hotelu Grand Makadi 5*. Celkově bych zhodnotil úroveň ubytování v přiděleném pokoji na 3-... celá recenze

Tina listopad 2018 Když sem,tak kvůli moři. Hotel staršího data,pokoje by potrebovaly rekonstrukce.Urcite ne 5*!!!Pokoje prostorné.Okoli hotelu udrzovano ve vzorné čistotě ,... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-grand-makadi-hurghada-egypt-z2533592/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací