Hotel The Lodge at Pebble Beach

  USA, Kalifornie, Pebble Beach

THE LODGE AT PEBBLE BEACH - golf

    USA, Kalifornie, Pebble Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Jeden ze tří komplexů resortu Pebble beach, resort The Lodge, je situován podél stejnojmenné pláže. Tento resort je ve světě známý pod názvem 14-Mile Drive. Luxusní hotel s vynikajícími službami a referencemi je obklopený zahradami, piniemi s nádherným výhledem na Tichý oceán a okolní přírodu. Resort se nachází mezi Carmel a Monterey, nedaleko města San Jose.

Vybavení hotelu

Od roku 1919, The Lodge v Pebble Beach je synonymem luxusní ubytování a mimořádných služeb. Vychutnat si zde můžete plnými doušky nejen na golf, lázeňské služby a relaxaci na krásné soukromé pláži, ale i tenisovou hru v mísntím tenisovém klubu či odpočinek u venkovního bazénu. The Lodge patří k nejžádanějším a nejvyhledávanějším hotelům pro zajištění různých setkání a poskytuje veškerý dostupný servis pro obchodní jednání.

Vybavení pokoje

Pokoje v hotelu The Lodge at Pebble Beach jsou tradičním stylu, vkusně zařízené a lákavě pohodlné. Ze 161 luxusních pokojů disponuje většina z nich krbem vytápěným dřevem. Z vlastní terasy nebo balkonu si budete moci vychutnat nádherný výhled na kvetoucí zahrady, široké fairwaye nebo kouzelné západy slunce nad Carmel Bay.

Všechny pokoje jsou vybaveny televizí s plochou obrazovkou LCD, klimatizací, vlastním sociálním zařízením s vanou a WC, telefonem s přímou volbou, kávovarem, minibarem, počítačem, wi-fi připojením k internetu, minibarem, vysoušečem vlasů, ledničkou, pokojovým trezorem.

Sport a zábava

Hotům resortu The Lodge je k dispozici široká škála sportovního, relaxačního a rekreačního vyžití mezi nějž patří především golf, tenis, fitness a lázeňské centrum, jogging, klub zdraví, rybolov, vodní sporty na pláži, aerobic, jogging, jízda na koních, jízda na kajaku, jóga, windsurfing a mnoho dalšího.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Lodge at Pebble Beach *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 983 855
dnes 8–19 h

Lokalita

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací