Hotel The Lovina Bali

  Indonésie, Bali, Lovina

The Lovina

    Indonésie, Bali, Lovina
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Umístění

- poloha: oblíbený hotel na severu ostrova. V okolí možnost drobných nákupů i stravování. Vzdálenost od centra města Singaraja cca 15min jízdy. Vzdálenost od letiště cca 2,5 hodiny.
- pláž: přímo na písečné pláži

Vybavení a služby

- zdarma: 2 bazény, wifi ve všech prostorách hotelu, fitness centrum, nemotorizované vodní sporty, plážové sporty, dětský klub, výbava na šnorchlování, shuttle bus do Singaraja
- za poplatek: výlety do okolí, wellness centrum, salon krásy, motorizované vodní sporty, půjčovna kol, rybaření, potápění, výlety za delfíny, golf (cca 45min od hotelu), výuka balijského umění (zařídí hotel, probíhá v okolí hotelu), hlídaní dětí
- zábava a animace: animátorské denní aktivity, tematické večeře, živá hudba (vše nepravidelně)
- další: možnost výletů, prádelna a čistírna, lékař na telefonu, směnárna, konferenční místnost

Ubytování

- celková kapacita: 66 vil a suit
- základní vybavení: balkon nebo terasa, klimatizace, koupelna se sprchou a WC, wifi, minibar (za poplatek), satelitní TV, telefon, koutek na přípravu kávy a čaje, vysoušeč vlasů, trezor, osobní číšník (na vyžádání a za poplatek)
- kategorie:
* 9x „Deluxe Studio“
* 21x „Deluxe Suite“
* 2x „Deluxe Villa“
* 16x „Beach Suite“
* 6x „Garden Pool Villa“
* 2x „Penthouse“
* 6x „Terrace Beach Villa“
* 4x „Grand Beach Villa“

Stravování

- v ceně: snídaně formou bufetu
- lze za příplatek: polopenze, plná penze
- restaurace a bary: 1 restaurace + 1 bar
* hlavní restaurace + pizzerie „Heliconia“ – mezinárodní kuchyně + pizza
* bar na pláži

Kapacita pokojů

Maximální počet osob na pokoji: 2 dosp. os. + 1 dítě do 12ti let, nebo 3 dosp. os. v pokoji typu Deluxe Studio.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 433 553
dnes 8–19 h

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací