The Phoenix Hotel Yogyakarta

  Indonésie, Jáva, Yogyakarta

The Phoenix Hotel Yogyakarta

    Indonésie, Jáva, Yogyakarta
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v exotické oblasti Malioboro, je obkopen krásnou zahradou a neposkvrněnou tropickou přírodou. Pokud však toužíte po zábavě, obchodech a restauracích, pak jste na správném místě, neboť také ty se nachází v blízkosti hotelu.

Zábava

Vodní sporty, plážové sporty, restaurace, bary, kluby, obchody, fitness centrum, sauna, lázeňské procedury, masáže, bazény, výlety.

Vybavení

V hotelu se nachází elegantní restaurace servírující exotické pokrmy i tradiční mezinárodní kuchyni. Návštěvníci mají k dispozici také dva bary, business a konferenční centrum, fitness centrum, sauna, masážní pokoje, lázeňské procedury, butiky, vnitřní bazén, venkovní bazén. Mezi další vybavení patří čistírna, dětská pečovatelka, centrum plánování výletů, půjčovna aut a parkoviště.

Ubytování

Ubytovat se můžete v 144 pokojích různých kategorií, které jsou klimatizovány a luxusně zařízeny. Součástí pokojů jsou také balkony. Pokoje jsou vybaveny televizí, minibarem, setem na přípravu kávy a čaje, telefonem, sejfem, fénem a internetem.

Zkušenosti CK

Luxusní hotel s dlouholetou prověřenou tradicí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Phoenix Hotel Yogyakarta *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 630 802
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-phoenix-hotel-yogyakarta-java-indonesie-z1630802/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací