The Ravenala Attitude Hotel

  Mauricius, Severní pobřeží, Balaclava

5/5

The Ravenala Attitude

    Mauricius, Severní pobřeží, Balaclava, Pointe aux Piments
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Hotel v koloniálním stylu s prostornými moderně vybavenými pokoji typu suite, s částí jen pro dospělé, s obrovskými bazény a romantickou řekou, protékající celým areálem! Klienti mají možnost čerpat stravu v 7 z 10 hotelových restaurací!

Přehled

možnost příplatku na ALL INCLUSIVE unikátní resort se všemi pokoji typu suite vhodný pro rodiny s dětmi slevy pro novomanžele - 100% sleva pro nevěstu (polopenze), ženich platí příplatek na jednolůžkový pokoj benefity pro novomanžele základní svatební balíček ZDARMA slevy pro děti do 18 let úžasné gastronomické zážitky sekce pro dospělé přímo u pláže pro aktivně strávenou dovolenou Wi-fi internet zdarma

Stručná poloha

cca 50 minut jízdy z letiště cca 15 minut jízdy od Grand Bay cca 15 minut jízdy od hl. města Port Louis cca 5 minut jízdy od Trou aux Biches cca 7 minut jízdy od Mon Choisy přímo u bílé písečné pláže mezi mořem a řekou

Poloha

na severozápadním pobřeží ostrova, v zátoce Balaclava, u krásné písečné pláže, v tropických zahradách. Vzdálenost od letiště cca 50 minut jízdy, od hl. města Port Louis cca 15 minut jízdy.

Vybavení hotelu

272 velmi prostorných suite tří kategorií, všechny v zajímavém modrním designu. Hotel přivítal své první hosty v říjnu 2015. Část hotelu je vyhrazena výhradně pro dospělé klienty (nad 18 let), kteří sdílí samostatné křídlo hotelu a mohou využívat zcela výhradně některou ze 3 privátních kulinářských restaurací. Zbytek hotelu je věnován rodinám s dětmi či párům nevyhledávajícím takové striktní soukromí. Hotel se pyšní obrovský bazénem a zcela jistě Vás zaujme i romantickou línou řekou protékající napříč celým areálem. Hotel je mixem tradičního koloniálního stylu, reflektující národní tradice i historii ostrova. Vše je vkusně doplněno moderními prvky současného designu i artefakty místního lidového umění. Vše je harmonicky zasazeno do krásně vzrostlé tropické zahrady s dechberoucí okolní scenérií, kterou umocňuje i řeka Citron, která se tu vlévá do moře. 10 restaurací, 7 barů, obrovský bazén (1000 m2), dětský bazén, SPA centrum, fitness, aquaaerobic, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, jízda na banánu, šlapací kola, parasailing, vodní lyže, kanoe, tenis, plážový volejbal, golf, stolní tenis, pétanque, boutique, dětský klub, hlídání dětí, konferenční sály, Wi-fi internet zdarma, tématické večery, pronájem aut, půjčovna kol.

Vybavení pokoje

Couple suite (64 m2) - klimatizace, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa. Možnost ubytování infanta do 3 let.

Couple Suite pro 2 osoby

Couple Suite pro 2 osoby

Stravování

polopenze, možnost dokoupení ALL INCLUSIVE all-in all-out (čerpání All Inclusive od příjezdu až do odjezdu).

Názor CK

Hotel v koloniálním stylu s prostornými moderně vybavenými pokoji typu suite, s částí jen pro dospělé, s obrovskými bazény a romantickou řekou, protékající celým areálem! Klienti mají možnost čerpat stravu v 7 z 10 hotelových restaurací!

Poznámka

za příplatek možnost ubytování v executive beachfront adult suite nebo family suite.

Poznámka - letecká doprava

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Základní cena zahrnuje

leteckou dopravu Praha-Mauritius-Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, česky mluvící asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

komplexní cestovní pojištění.

Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: The Ravenala Attitude ****
Lokalita dle pořadatele: Severozápadní pobřeží, Severozápadní pobřeží
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Ravenala Attitude Hotel ****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 613 141
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Severní pobřeží

5/ 5 9 recenzí

Wen listopad 2019 Veliká spokojenost. Hotel se nachází v severní části ostrova... celá recenze

Monika září 2019 Ravenala Attitude. Rozlehlý hotel ze sítě Attitude s krásnou zahradou, bazény a krásnými prostornými pokoji... celá recenze

Monika květen 2019 Ravenala Attitude ****. Velmi pěkný rozlehlý komplex. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací

Nezávazná objednávka

The Ravenala Attitude
    Mauricius, Severní pobřeží, Balaclava, Pointe aux Piments

Cena
57 380 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 613 141

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
57 380 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
13 650 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 900 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 160 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 10 dní
0
1 790 Kč