Hotel The Sis Kata Resort

  Thajsko, Phuket, Kata Beach

The SIS Kata Resort

    Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Kata Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento překrásný resort s výhledem na Andamanské moře je vzdálený necelých 5 minut chůze od známé pláže Kata Beach. Mezinárodní letiště v Phuketu je vzdálené 33 km.

Ubytování

Pokoje se rozdělují do několika kategorií, např. dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a balkonem, terasou, výhledem na bazén, moře či zahradu. Všechny pokoje mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, sadu na přípravu čaje nebo kávy, minibar, bezpečnostní schránku a privátní koupelnou s veškerými toaletními potřebami.

Vybavení a služby


Restaurace Dawn till Dusk nabízí snídaně formou bufetu servírované až do 11:00 hodin. Pokrmy servírované během dne jsou jak klasické mezinárodní pokrmy či tradiční regionální. Twilight sky je bar s výhledy na západ slunce, kde si můžete dát koktejl či něco malého k jídlu. Moments je místo, kde si můžete dát kávu, čaj, pečivo či zákusky. Stella Bar nabízí zdravé domácí saláty, džusy a svačiny, Z Bar Plus je klasický bar a v Pool baru u bazénu si můžete dopřát i zmrzlinu.

Sport a zábava

Venkovní bazén otevřený po celý rok, lázně a wellness centrum, plně vybavené fitness centrum,knihovna, herna, dětský koutek, služba hlídání dětí. Sluneční střešní terasa je otevřena pouze pro dospělé.

Stravování

Snídaně

Doprava

Letecky

1. den

PRAHA - PHUKET
Odlet z Prahy s mezipřistáním. Občerstvení během letu.

2. den

PHUKET
Přílet na Phuket, transfer do hotelu, ubytování. Nocleh.

3-13. den

PHUKET
Volný čas na koupání a opalování. Využívání služeb hotelu (snídaně). Možnost fakultativních výletů.

14. den

PHUKET – PRAHA
Transfer z hotelu na letiště v Phuketu a odlet do Prahy s přestupem. Občerstvení během letu.

15. den

PRAHA
Přílet do Prahy. Konec programu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 462 130
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací