The Vine Hotel

  Portugalsko, Madeira, Funchal

The Vine

    Portugalsko, Madeira, Funchal
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Přijeďte a užijte si luxusu, zní slogan hotelu a je poměrně přesný. Tento hotel má prý stejně jako víno duši, je navržen v jednoduchosti, útulnosti a přitom vkusném luxusu. Ponořte se do bazénu s nádherným výhledem, zkuste terapii vínem nebo si pochutnejte na večeři s výhledem na město, možností je spousta. Hotel se nachází v historickém centru Funchalu, kousek od přístavu a památek.

Vybavení: K vybavení patří bazén s panoramatickým výhledem a bar. Je zde vinoterapické spa centrum, konferenční prostor pro až 100 osoba gurmánká restaurace s krásným výhledem a francouzskou a madeirskou kuchyní. Je zde také finess centrum, pro děti možnost hlídání a hračky.

Ubytování: Hotel má celkem 79 luxusních pokojů, všechny vkusně dekorované a zařízené způsobem odpovídajícím charakteru hotelu a jeho hodnocení 5*. Samozřejmostí je například telefon s přímou volbou nebo Wifi připojení k internetu.

V základní ceně je zahrnuto ubytování v pokoji kategorie Deluxe superior.

Stravování: Stravování je zajištěno formou snídaně v hotelové vynikající restauraci, za příplatek lze zajistit polopenzi nebo plnou penzi.

Sport a zábava: Vinoterapické spa centrum, fitness centrum, možnost výletů do okolí. Dětská cena: Dětská cena platí pro dítě ubytované na přistýlce na pokoji se 2 dospělými ve věku 4-11,99 let. Příplatek k ceně zájezdu v termínu svátků a speciálních událostí v zemi pobytu rádi na požádání sdělíme.

Program pobytového zájezdu Madeira - Ostrov květin:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Madeira, přílet na Madeiru, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.

2.den - předposlední den: Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Poslední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z Madeiry, let na trase do Prahy (Vídně).

Odlety na Madeiru jsou každý den, na libovolný počet nocí!!!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Vine Hotel *****
Typ pláže: špatný přístup, kamenitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 207 233
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-vine-madeira-portugalsko-z1207233/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací