Thermal Hotel Visegrád

  Maďarsko, Budapešť a okolí, Visegrád

5/5

Thermal Hotel Visegrád: Ačkní pobyt s polopenzí 3 noci

    Maďarsko, Budapešť a okolí, Severní Maďarsko, Visegrád
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Thermal Hotel Visegrad

Thermal Hotel Visegrad ****Superior se nachází na okraji historického městečka Visegrád, nad jedním z meandrů Dunaje. Krásná oblast Visegrádu a Nagmaros je vyhledávaným místem rekreace. Oblast je bohatá na kulturní památky, víno, gastronomii. Blízkost Budapešti (30 km) navíc dává další příležitost spojení relaxace s městskou turistikou. Nedaleko Visegrádu se nachází také hraniční město Ostřihom (Esztergom) s monumentální královskou bazilikou, na slovenské straně Dunaje je město Štúrovo. Okolí Thermal hotelu Visegrad to jsou lesy, turistické stezky, cyklotrasy a dokonce i maďarské "Jánošikovy diery" s žebříky, po skalách. Prostředí je krásné a klidné. Léčivá termální voda má blahodárné účinky k regeneraci a relaxaci těla i ducha. Wellness centrum nabízí hostům dokonalý relax.

Ubytování

Hosté mají k dispozici ubytování v pokojích typu Classic (20-21 m²) a v pokojích typu Premium (25 m²). Ke standardní výbavě všech pokojů patří moderní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, fén, minibar, trezor, telefon, internetové připojení WiFi a župan. Pokoje Premium na 2. a 3. patře, nabízejí navíc panoramatický výhled do okolí, kavovar a kosmetický balíček. Rodiny s dětmi mají možnost ubytování v propojených rodinných pokojích oddělených uzamykatelnými dveřmi. 

Wellness a fitness služby

Součástí hotelu je vodní a saunový svět. Termální vodu hotel čerpá z vlastních vrtů. Najdete zde bazény: termální relaxační (38°C), sedací, plavecký (20 m), masážní a dětský (32°C). Většina venkovních i vnitřních bazénů mají  celoroční provoz. V wellness centrum najdete taky saunový svět se suchými saunami s různou teplotou, parními lázněmi, aroma komorami, ledopádem, ochlazovacím bazénkem, širokou nabídkou masáží a tepidariem s pramenem minerální vody pro občerstvení lázeňských hostů. Pro děti jsou připraveny nejen pomůcky a hračky do vody, ale také dětský koutek a venkovní skluzavky, houpačky atd. Vedle vchodu do wellness centra je malé, ale slušně vybavené fitness centrum s cardio a posilovacími přístroji.

Restaurace

Hotel má elegantní restauraci, ve které můžete ochutnat výborné speciality regionální i mezinárodní kuchyně. Nechybí bohatý salátový bar a široká nabídka dezertů. Na skleníčku dobrého koňaku nebo osvěžující nápoj si můžete zajít do nočního klubu, kde občas hraje živá hudba nebo do lobby baru u recepce. Přímo u bazénů je možnost se občerstvit v bufetu.

Další hotelové služby

V hotelu hosté mohou navštívit obchůdek se suvenýry, kadeřnictví nebo kosmetický salonek. Zájemci si mohou zahrát squash, šípky nebo kulečník.

Okolí

Za návštěvu určitě stojí centrum městečka Višegrad s kavárničkami, antikvariáty a hospůdkami s pravým maďarským gulášem (cca 3km od hotelu). Nad městem se zdvíhá monumentální hrad, ve kterém sídlili maďarští králové. Milovníci přírodních památek určitě zaujmou okolní rokle – nejslavnější jsou Rám-szakadék a Holdvilág-árok s žebříky a lany, připomínající slovenské Janošíkové diery. Dalším velmi zajímavým tipem na odpolední procházku je vrch Dobogókő, který je výjimečný svým velmi silným energetickým vyzařováním. Říká se, že jsou zde energetické cévy Země nebo srdcová čakra země. Asi půl hodiny cesty z Višegradu se nachází městečko Szentendre, které je nazýváno Montmartrem Dunaje. Zdejši malebné domy, nespočet kostelíků, promenáda a desítky muzeií a galerií lákají k bezcílným procházkám. Kousek od Szentendre leží největší maďarský skanzen. Na druhou stranu od Višegradu lze po 20 minutách dojet do maďarské Ostřihomi s monumentální bazilikou a zážitkovými lázněmi Aquasziget.

Zvířata

Pobyt s domácím zvířetem je v hotelu možný na vyžádání a za příplatek 15 EUR/ pejsek/ noc

Parkování

Parkování je u hotelu zdarma. Parkování v garáži je za poplatek.

Destinace

Visegrád (Vyšehrad) mezi kopci a majestátným Dunajem sevřené městečko, jehož život se soustřeďuje především kolem přívozu a kostela. Nejznámějšími památkami jsou jednoznačně Královský palác, Šalamounova věž a citadela na kopci nad obcí. Traduje se, že zde byl vězněn rovněž hrabě Drákula. Faktem také je, že od tohoto místa pochází název tzv. Višegrádské čtyřky. Byla čtyřem středoevropským státům inspirací středověká dohoda  panovníků Polska, Maďarska a Koruny české. 

Procházka po okolních višegradských vršcích vás odmění nádhernými výhledy do krajiny a setkáním s nečekanými díly vizionářského architekta Imreho Makovecze. Pěkné koupání najdete 4 km od města v Lepence, které nyní reprezetují bazény Thermal hotelu Visegrád.. Staré původní lázně Lepence tvořící sérii do úbočí vytesaných bazénů s výhledem na Dunaj jsou již delší dobu nepřístupné. Plánuje se rekonstrukce. 

Základní cena zahrnuje

  • 3x ubytování, 3x polopenze (snídaně i večeře formou bohatého bufetu), neomezený vstup do hotelových termálních bazénů a wellness centra (venkovní a vnitřní termální bazény, venkovní plavecký bazén, sedací bazén, dětský bazén se skluzavkou, tepidárium a saunový svět), volný vstup do venkovních sezonních bazénu s lehátky, volný vstup do fitness centra, připojení k internetu, zapůjčení županu, WIFI, parkování na otevřeném parkovišti

Základní cena nezahrnuje

  • pobytová taxa ve výši 1,7 € / osoba / den
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Thermal Hotel Visegrád: Ačkní pobyt s polopenzí 3 noci ****
Lokalita dle pořadatele: Severní Maďarsko, Visegrád

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Thermal Hotel Visegrád ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 593 871
dnes zavřeno

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Budapešť a okolí

5/ 5 2 recenzí

Veronika duben 2016 Termály s výhledem na Dunaj. Moc hezký kongresový hotel s vlastním wellnessem a perfektním vybavením.... celá recenze

Ivana prosinec 2016 Velice dobrá dovolená. Perfektní služby, ubytování. Byli jsme velice spokojeji . ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací

Nezávazná objednávka

Thermal Hotel Visegrád: Ačkní pobyt s polopenzí 3 noci
    Maďarsko, Budapešť a okolí, Severní Maďarsko, Visegrád

Cena
6 730 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 593 871

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
6 730 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč