Hotel Three Corners Rihana Inn

  Egypt, Hurghada, El Gouna

Three Corners Rehana Inn

    Egypt, Hurghada, El Gouna
Tento hotel není aktuálně v nabídce
ÚVOD

Oblíbený hotelový resort Three Corners Rihana Inn, který se skládá z hlavní budovy a několika patrových bungalovů postavených v tradičním núbijskou stylu, je obklopen velkou zahradou s bazény a nachází se přímo v zálivu u pláže v letovisku El Gouna (centrum El Gouny pouze 250 m) . Hotel je součástí hotelu Rihana Resort Deluxe.
Hotel disponuje vstupní halou v hlavní budově s 24 hodinovou recepcí (možnost pronájmu trezorů či úschovy zavazadel), směnárnou, bankomatem, lobby barem, hlavní restaurací, ala carte restaurací, snack barem u bazénu, plážovým barem, kavárnou, obchodem se suvenýry, minimarketem, konferenční místností, společenskou místností s TV, internetovým koutkem. V areálu se nachází sladkovodní bazén, dětský bazén, sluneční terasa a snack pool bar - lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma. Pro sportovní aktivity je připraven plážový volejbal, stolní tenis, bocca, šipky, vodní gymnastika, vodní pólo, potápěčské centrum či vodní sporty na pláži (jízda na banánu, vodní lyže, šnorchlování, potápění, šlapadla, kánoe). V sesterském hotelu Rihana Resort mohou hosté využít např. - Kulečník a centrum zdraví (sauna, jacuzzi, pára, masáže). V blízkosti hotelu se nachází 18-jamkové golfové hřiště cca 3 km. Pro děti je připraven mini klub (4-12 let), dětský bazén, hřiště a různé animační programy a soutěže během dne.
V hotelu je celkem 166 komfortně zařízených pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou (sprcha nebo vana, WC, fén), individuálně řízenou klimatizací, telefonem, sat TV, trezorem, minibarem, balkonem nebo terasou s výhledem na bazén nebo El Gouna Bay.
V hotelu probíhá rekonstrukce pokojů ve dvou samostatných budovách, které v období 20.01 - 20.05.2020 nebudou pro hosty dostupné, rekonstrukce by neměla narušovat chod hotelu.

LOKALIZACE

letiště Hurghada - cca 25 km
centrum hurghada - cca 30 km

PLÁŽ

písčitá s pozvolným vstupem do moře
v laguně přímo u hotelu

UBYTOVÁNÍ

max. obsazenost: 2 LI + 1 přistýlka
klimatizace
WC / koupelna, vysoušeč vlasů
telefon, trezor, mini bar

STRAVOVÁNÍ

all inclusive

MOŽNOSTI VYŽITÍ

pravidelné animační programy
mini klub, aqua park
plážový fotbal, volejbal, aerobic, vodní pólo
billiard
SPA centrum, salón krásy
internetové připojení
trezor
potápění

Názor pořadatele

klientům všech věkových kategorií, vyznavačům aktivního odpočinku

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Three Corners Rihana Inn ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 038 468
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-three-corners-rehana-inn-hurghada-egypt-z2038468/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací