Hotel Tia Heights Makadi Bay Resort

  Egypt, Hurghada, Makadi Bay

3/5

Hotel TIA HEIGHTS MAKADI BAY

    Egypt, Hurghada, Makadi Bay
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel TIA HEIGHTS MAKADI BAY

Poloha: Rozlehlý hotelový komplex je situován v klidnéjší části Makadi Bay přímo u dlouhé, pozvolně se svažující písečné pláže. V rámci areálu je zřízen malý přístav. Z pláže je přímý přístup k části příbřežního korálového útesu, který dává možnost seznámit se s bohatstvím podmořského života přímo u hotelu. Hotel disponuje jedním z největších bazénových areálů v Egyptě o rozloze 6400 m2. Do centra Hurghady vzdáleného asi 35 km vypravuje hotel 2x denně autobus za poplatek (přibližně 5 Euro). Vzdálenost od letiště 25 km.

Vybavení: Vstupní hala, recepce (trezor za poplatek), směnárna, několik výtahů, hlavní restaurace, 3 a la carte restaurace (rybí, orientální, italská) podávajících speciality mezinárodní i místní kuchyně, několik barů, snack bar, kavárna, diskotéka, obchodní arkáda, kadeřnictví, konferenční místnost, zdarma Wi-Fi připojení k internetu v lobby baru, internetová kavárna, velký centrální bazén (lehátka a slunečníky zdarma), aquapark se skluzavkami (zdarma), dětský bazén, bazénový bar, krytý bazén (v zimě vyhřívaný), miniklub (hlídání dětí 3-12 let za poplatek), dětské hřiště, lékařská služba na zavolání, animační programy, večerní programy. Zdarma - plážový volejbal, šipky, fitness, animační a večerní programy. Za poplatek: tenisové kurty, minigolf, stolní tenis, sauna, masáže, kulečník, vodní sporty, kurzy potápění, pronájem aut. Hotel akceptuje běžné platební karty.

Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, SAT-TV, minibarem (láhev vody zdarma při příjezdu), trezorem, koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, fénem, balkonem nebo terasou. 

Strava: Strava formou all inclusive zahrnuje snídani (7.00-10.00), oběd (13.00-15.00) a večeři (19.00-22.00) formou bufetu, lehké občerstvení během dne (15.00-17.00) - lehký snack, káva, čaj, zmrzlina a neomezenou konzumaci alkoholických a nealkoholických nápojů (00.00-24.00) dle otevírací doby jednotlivých barů a restaurací.

Pláž: Písečná, pozvolně se svažující pláž je přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, podložky a osušky na pláži zdarma, plážový bar, sprchy. Vodní sporty - vodní lyže, jízda na banánu, vyjížďky na člunu s proskleným dnem, windsurfing, šlapadla, jízda na koni či velbloudovi - za poplatek. Z pláže je přímý přístup k části příbřežního korálového útesu, který dává možnost seznámit se s bohatstvím podmořského života přímo u hotelu, možnost šnorchlování.

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění

Informace o zájezdu

Pořadatel: ANCORA-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26866641.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel TIA HEIGHTS MAKADI BAY *****
Lokalita dle pořadatele: Hurghada, Makadi
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Tia Heights Makadi Bay Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 636 870
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 88 recenzí

Zuzana říjen 2023 Spokojenost. Tento hotel jsem prvně navštívila prvně v roce 2008.Nyní po páté.Věřím,že po rekonstrukci hotelu bude oblíbeným resortem.... celá recenze

Taťána říjen 2022 Nejhorší z mých pobytů v Egyptě. Hotel je naprosto v úpadku. Absolutně všude špína kromě pláže. Studené jídlo, teplé nápoje. Pruh krve na chodbě v délce 8 m po cel... celá recenze

Domos duben 2022 Super dovolená 7.4. - 14.4.2022. Za nás jedna z nejlepších dovolených v Egyptě. Měli jsme veliké štěstí, že ruská klientela má v této době zákaz, takže obsazenost ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel TIA HEIGHTS MAKADI BAY
    Egypt, Hurghada, Makadi Bay

Cena
20 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 636 870

Zájezd

osoba na pevném lůžku
0
20 990 Kč
dospělá osoba na přistýlce
0
20 490 Kč
1. dítě 2-14 let na přistýlce
0
13 990 Kč
2. dítě 2-7 let na přistýlce
0
13 990 Kč
2. dítě 7-14 let na přistýlce
0
16 990 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
1 290 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
11 000 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v jednom směru - osoba
0
910 Kč
příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v obou směrech - osoba
0
1 820 Kč