Hotel Tivoli Carvoeiro Algarve Resort

  Portugalsko, Algarve, Carvoeiro

3/5

Carvoeiro Hotel

  Portugalsko, Algarve
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází na okraji města Carvoeiro, asi 1,5 km od přímořského centra s bary, restauracemi a obchody. Přibližně 65 km od letiště Faro. Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši cca 1,5 €/osoba/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu..

Pláž

Hotel se nachází přibližně 1,2 km od písečné a oblázkové pláže. Hotel zajišťuje 3x denně kyvadlovou dopravu na pláž a do centra letoviska (cca 9:00, cca 12:30 a cca 18:00). Plážový servis není k dispozici..

K dispozici pro hosty

Recepce, restaurace, bar, sluneční terasa s lehátky, bazén a brouzdaliště (sladká voda v bazénech), miniklub, půjčovna aut (za poplatek). Hotel poskytuje osušky k bazénu (zdarma)..

Internet

V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi..

Stravování

Polopenze: snídaně (8:00 - 10:30) a večeře (19:00 - 22:00)..

Sportovní a animační program

Animace pro děti i dospělé, příležitostná živá hudba..

Místní kategorie

****

Názor CK

Komfortní a zároveň intimní hotel pro ty, kteří hledají klidnou dovolenou. Předností hotelu jsou zrekonstruované pokoje, příjemný bazén a chutná strava. V roce 2017 plánuje hotel také rekonstrukci restaurace a baru a vytvoření malé posilovny. Vřele doporučujeme!

Program

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště CK 2 hodiny před plánovaným odletem letadla.
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd.
Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště (přesné hodiny srazu uvede delegát CK na místě). Návrat do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Tivoli Carvoeiro Algarve Resort ****
Typ pláže: písčitá, špatný přístup
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 148
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Algarve

3/ 5 1 recenzí

brabec červen 2018 Carvoeiro hotel. Hotel je čtyřhvězda opravdu dobrá. Velký pokoj s klima, strava a pití nad poměry zvyklých čechů. Bazén mělký, k namáčení. K moři j... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-carvoeiro-hotel-algarve-portugalsko-z2705148/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací