Tryp Habana Libre Hotel Meliá

  Kuba, Havana

4/5

TRYP HABANA LIBRE

    Kuba, Havana
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd do metropole Kuby, v Havaně. Poznejte krásy koloniálního města, královny Karibiku - Havany. Neopomeňte navštívit fabriku na výrobu doutníků či muzeum kubánského rumu Havana Club. Dvacet kilometrů od Havany se nachází pláže 'Playas del Este' s azurově modrou vodou a bílým pískem. Na pláž se snadno dostanete autobusem z centra Havany za 5 CUC. Ubytování se snídaní v hotelu Tryp Habana Libre 4*. Ideální hotel pro náročnější klientelu v srdci života Havany, ve čtvrti Vedado.

PROŽIJTE EXOTICKOU DOVOLENOU V NÁDHERNÉ HAVANĚ, MĚSTĚ PLNÉM ŽIVOTA, BOHATÉ HISTORIE A NEKONČÍCÍ ZÁBAVY. HUDBA A TANEC VÁS BUDOU OBKLOPOVAT PO CELOU VAŠÍ DOVOLENOU.

Popis lokace

HAVANA:

Byla založena v roce 1519 a brzy poté se stala hlavním městem ostrova. Město je plné architektonických památek a zajímavých míst nesoucích stopy dějin ostrova. Až do druhé poloviny 18. století byla Havana obklopena vysokou zdí, která patřila k obrannému systému proti útokům pirátů. Ještě dnes jsou vidět její pozůstatky. Díky své geografické poloze byla Havana centrem námořního obchodu mezi Evropou a Amerikou. Město rychle zbohatlo a stalo se centrem dějin a kultury. Havana je na seznamu chráněných památek UNESCO a patří mezi nejvýznamnější představitele amerického baroka. Při návštěvě dnešní Havany nesmíte opomenout navštívit národní galerii ('Museo de Bellas Artes'), balet ('Ballet Nacional de Cuba'), koncerty klasické a populární hudby. Mezi další zajímavosti patří: náměstí 'Plaza de la Revolución', 'Cabaret Tropicana', 'Malecón' (promenáda) a 'La Rampa' (moderní centrum). Obyvatelé jsou usměvaví, temperamentní a přátelští.

Popis ubytování

TRYP HABANA LIBRE 4****:

Jeden z nejvyšších hotelů na Kubě se majestátně tyčí nad slavnou třídou „La Rampa”, v moderní čtvrti Vedado, která je 'srdcem života“ Havany. Naleznete zde mnoho restaurací, barů, kin, „Casa de la Musica“ kde lze na vlastní oči spatřit slavnou kapelu „Buena Vista Social Club“ nebo známé zmrzlinářství „Coppelia.“ Hotel se nachází 500 m od promenády „Malecón“ a 5 minut taxíkem od historického centra. Disponuje 572 klimatizovanými pokoji, z nichž 40 jsou vyšší kategorie (suites), s vlastním sociálním zařízením, trezorem, minibarem, fénem, telefonem a satelitní TV. V lobby se nachází směnárna a kongresové centrum s internetem a možností připojení na Wi-Fi, za příplatek obchůdky se suvenýry i zbožím denní potřeby. Stravování je zajištěno v bufetové restauraci „Antillas“ a 3 a la carte restauracích. Nad sklenkou kubánského rumu můžete posedět u pěti barů nebo v restauraci „Cabaret Turquino” s každovečerní světelnou a hudební show. K relaxaci lze využít bazénu, wellness centra a masáží. Samozřejmostí je 24-hod služba recepce, pokojová služba a zdravotnická služba.

Strava

Bohatá snídaně s výběrem z teplého a studeného bufetu, různé druhy nápojů. Ke stravování slouží bufetová restaurace 'Antillas' a 3 specializované a la carte restaurace. K občerstvení lze posedět u některého z pěti barů. Možnost dokoupení polopenze za příplatek.

Program

1. DEN
Přílet do Havany v odpoledních hodinách (cca 18.00 lokálního času)
Přivítání s česky mluvícím průvodcem. Transfer do hotelu v Havaně. Ubytování.
2.,3., 4., ... (Počet dní/nocí dle zvoleného termínu zájezdu)
Volné dny s možností využití fakultativních výletů.
POSLEDNÍ DEN
Volný dopolední program
V odpoledních hodinách transfer na letiště José Martí v Havaně. Přílet následující den.
ASISTENCE ČESKY MLUVÍCÍHO DELEGÁTA S MOŽNOSTÍ NÁKUPU FAKULTATIVNÍCH VÝLETŮ

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu v ekonomické třídě dle letového řádu (vč. přepravy 1 zavazadla o hmotnosti 23 kg a příručního zavazadla o hmotnosti 8 kg na každou osobu)
  • Kolektivní transfer z letiště do hotelu v Havaně
  • Ubytování v Havaně ve vybraném hotelu se snídaní
  • Transfer z hotelu na letiště
  • Služby česky mluvícího delegáta po celou dobu pobytu s možností dokoupení fakultativních výletů (24 hod. na telefonu, sídlí v Havaně)
  • Pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • Vstupní vízum - cena 920 Kč
  • Cestovní pojištění - léčebné výlohy + storno
  • Fakultativní výlety
  • Příplatek za polopenzi v Havaně
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: TRYP HABANA LIBRE ****
Lokalita dle pořadatele: Havana, Havana
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Tryp Habana Libre Hotel Meliá *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 4600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 569 393
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 2 recenzí

Aneta Vitamvásová prosinec 2019 Prohlídka hotelu Tryp Habana Libre. Tento hotel jsem navštívila v rámci infocesty na Kubu. Jedná se o velmi příjemný městský hotel. Je kousíček od nábřeží Malecon a v... celá recenze

Klára listopad 2014 Hotel Tryp Habana Libre ****. Hotel je situovaný priamo v centre Havany kúsok od nábrežia Malecon. Je to starší hotel, ktorý sa postupne obnovuje a prebieha tu ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Kuba

Kuba je stát ležící v Karibiku a zároveň největší ostrov souostroví Velké Antily. Území tvoří kromě hlavního ostrova i tisíce malých ostrovů a ostrůvků. Nejen díky svým přírodním krásám, tropickým lesům, korálovým útesům a atolům je hojně navštěvovanou destinací. Nejvhodnějším obdobím k návštěvě patří zimní měsíce, od května do října je zde období dešťů. Na Kubě panuje tropické počasí s příjemnými průměrnými teplotami okolo 25 ⁰C. Místní prostředí je velmi svérázné. Tropický ráj s pohnutou historií, který se ale postupně otevírá světu. Je to země latinských rytmů, barev, kontrastů, nejlepších doutníků a kvalitního rumu. Hlavním městem je pulzující a historická Havana, největší přímořský ráj je poloostrov Varadero a potápěči je nejvíce vyhledávaný ostrov Cayo Coco.

Kuba - více informací

Nezávazná objednávka

TRYP HABANA LIBRE
    Kuba, Havana

Cena
36 500 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 569 393

Zájezd

dospělá osoba
2
36 500 Kč
příplatek za vízum - osoba
0
920 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba
0
10 000 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 287 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
792 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč