Tsokkos Gardens Hotel Apartments

  Kypr, Protaras, Pernera

TSOKKOS GARDEN

    Kypr, Protaras
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel s příjemnou atmosférou se nachází v klidné části letoviska Protaras.Cca 600 m od hotelu je autobusová zastávka, odkud jezdí autobusy do centra Protatasu nebo Paralimni. Nejbližší obchody se suvenýry a minimarkety jsu cca 5 min. chůze od hotelu.

Ubytování

Hotel má 184 pokojů (1-, 2lůžkové s možností až dvou přistýlek).

Vybavení a služby hotelu

Vstupní hala s recepcí, vnitřní restaurace, 2 venkovní terasy s posezením, 2 výtahy, kavárna, bar u bazénu, salónek s barem a satelitní TV, internetový koutek (za poplatek cca 4,50 euro/30 min nebo 7,00 euro/ hodina), konferenční místnost (s kapacitou pro 100 osob).Hotel půjčuje klientům ručníky k bazénu a na pláž - za vratný depozit ( cca 10 euro /osoba).Wifi v prostoru recepce, salonku a na pokojích (za poplatek cca 15 euro/ 12hodin, 10 euro/den).

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem a hudebními kanály a minibarem (poplatek v závislosti na konzumaci), balkonem s výhledem do vnitrozemí nebo na bazén. Výhled na bazén za příplatek.Trezor na pokoji (za poplatek cca 2,00 euro/den), chladnička (za poplatek cca 2,00 euro/den), Propojené pokoje jsou možné na vyžádání. Pokojová služba od 10:00 do 24:00 hod. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Stravování

Formou ALL INCLUSIVE (viz. popis) All inclusive zahrnuje:

  • O přesném rozsahu stravy a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu.
  • Snídaně (07:00 - 10:00), obědy (12:30 - 14:30) a večeře (18:30 - 21:30) - formou bufetu.
  • Během oběda a večeře je neomezená konzumace domácího vína, piva místní výroby, chlazených nápojů a vody.
  • Svačiny v časech 10:30 - 12:00, 14:30 - 17:00 a 22:00 - 24:00 v podobě studených a teplých snacků (např. sendviče, pizza, burgers, salaty atd..)
  • Neomezenou konzumaci rozlévaných nealkoholických nápojů (7up, cola, dietní cola, fanta, džus, stolní voda a teplé nápoje jako čaj, káva) a rozlévaných místních alkoholických nápojů ( točené pivo, bílé a červené víno, likéry, brandy od 10:00 - 24:00 v hotelových barech.
  • Kopečková zmrzlina je k dispozici po celý den ( 10:00 - 24:00).
  • Sportovní vyžití zdarma: posilovna, stolní tenis, tenis ( jen během dne).
  • Animační programy během dne - karaoke, kvízy, živá hudba atd..
  • Mini - ledničku na pokoji (zdarma).
Pláž

Nejbližší písečná pláž se nachází cca 450 m

Vzdálenosti

Pláž: 300 m Centrum: 1 km

Sport a zábava

2 venkovní bazény, 1 vnitřní bazén, sauna (za poplatek cca 5 euro/30 minut), posilovna (zdarma), pára (za poplatek cca 5 euro/30 minut), možnosti masáží (za poplatek 15 - 50 euro), prádelna a čistírna (za poplatek cca 2,50 euro/kus), možnost zapůjčení žehličky (na recepci za vratnou zálohu), stolní tenis (zdarma), tenis (za poplatek cca 8,50 euro/ hodina + 10 euro záloha za zapůjčení raket a balonku - platí jen pro klienty mimo program all inclusive), zahrada, parkoviště.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Tsokkos Gardens Hotel Apartments ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 330 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 976 676
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-tsokkos-garden-protaras-kypr-z976676/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací