Tsokkos Holiday Hotel Apartments

  Kypr, Ayia Napa

Tsokkos Holiday Hotel Apartmen

    Kypr, Larnaca, Ayia Napa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hosté mají k dispozici hotelový sejf, směnárnu, restauraci, bar, TV místnost, pokojovou službu a prádelnu. Díky WiFi ve společných prostorách se mohou hosté připojit k internetu. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Je tady minibar. Kuchyňský kout je vybaven ledničkou. Na pokoji je připojení k internetu, telefon a televize. Koupelny mají sprchový kout a vanu.

Sport/aktivity

Apartmánový hotel nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. V objektu je animační program a miniklub.

Stravování

Je možné si objednat snídaně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Tsokkos Holiday Hotel Apartments ***
Typ pláže: písčitá, kamenitá
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 452 258
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-tsokkos-holiday-hotel-apartmen-larnaca-kypr-z1452258/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací