Turmhotel Victoria Davos

  Švýcarsko, Graubünden, Davos

5/5

Turmhotel Victoria

    Švýcarsko, Graubünden, Davos Dorf
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel

'Swiss Charme & Alpine' Tower Hotel Victoria se nachází v centrální, snadno dostupné, klidné a slunné lokalitě v Davos Dorf. Lázeňské městečko Davos je nejvýše položeným městem v Evropě a jeho okolí je bohaté na turistické trasy a cyklostezky. V hotelu je hostům k dispozici hotelová hala s recepcí, úschovna zavazadel, čítárna, místnost k úschově obuvi, kolárna, výtah, jídelna, bar, místnost pro semináře, terasa, wellnes a 3 restaurace. Parkování u hotelu zdarma, garáž za poplatek. Hotel je vybaven bezbarierovým přístupem. Ubytování s domácími mazlíčky je možné za poplatek, možnost platby kreditními kartami EC, MasterCard, visa, American Express. V celém arealu wi.fi zdarma.  

Inspirace

Hotel disponuje bezbarierovým přístupem.

Umístění a vzdálenost

Hotel Turmhotel Victoria leží na slunném místě  a snadno dostupném místě v Davos Dorf. Nádraží je od hotelu vzdáleno 50 m, zastávka autobusu 50 m, letiště 100 km. Možnosti nákupu 200 m, horská dráha 400 m. Davos  je obklopen úchvatným horským prostředím v idylické krajině, která nabízí vše pro rodiny s dětmi, cyklisty, turisty a všechny milovníky hor.

Obecná zařízení

V hotelu je hostům k dispozici hotelová hala s recepcí, úschovna zavazadel, čítárna, místnost k úschově obuvi, kolárna, výtah, jídelna, bar, místnost pro semináře, terasa, wellnes a 3 restaurace. Parkování u hotelu zdarma, garáž za poplatek. Hotel je vybaven bezbarierovým přístupem. Ubytování s domácími mazlíčky je možné za poplatek, možnost platby kreditními kartami EC, MasterCard, visa, American Express.  V celém arealu wi-fi zdarma.  Hotel nabízi wellnes centrum s parní lázní a dvěma saunami. K dispozici jsou dvě wellnes sprcha a relaxační místnost. Ubytování probíhá v útulných, luxusně vybavených pokojích.   

Vybavení pokojů

Hotel nabízí k ubytování levné dvoulůžkové pokoje,  jednolůžkové pokoje typu Comfort, komfortní dvoulůžkový pokoj, Superior Single, Superior má a pokoje typu Superior jsou exkluzivně vybaveny modrými perlovými žulovými vanami, vše v patře s vířivkami a většina pokojů typu Superior má sluneční balkon nebo terasu. Pokoje jsou vybaveny minibarem za poplatek, radiem, trezorem zdarma, fenem, k dispozici župany zdarma. Ubytování probíhá od 15.00 hod, uvolnění pokoje do 11.00 hod v den odjezdu.  

Typy pokojů a apartmánů

2-3 lůžka sprcha/WC, ~ 18-20 m2, 1 lůžka sprcha/WC, ~ 15-20 m2, 2-3 Bed shower/WC, Extra, ~ 22 m2, 4 bed shower/WC/balcony, ~ 25-27 m2 

Fitness a wellness

 Hotel nabízi areal wellnes  o kapacitě ~ 150 m2, s parní lázní a dvěma saunami. K dispozici jsou dvě wellnes sprchy a relaxační místnost.   Dětem vstup do wellnes povolen pouze v doprovodu dospělé osoby. K dispozici je i fitness centrum s různými vytrvalostními stroji, jako jsou běžecké trenažéry, steppery a tréninková kola.  Nabídka masáží zahrnuje např. klasickou masáž, holistickou reflexní masáž choditel, aroma masáž, masáž horkými kameny, léčba metamorfozy, léčba bolesti hlavy - migreny, léčba reiki. Maserka je uznána zdravotními pojišťovnami. Možnost i objednání kosmetických procedur. 

Fitness a Wellness služby na místě

Solárium,  masáže, kosmetický salon

Stravování

Snídaně,drink na uvítanou, snídaňový bufet, polopenze

Aktivity

Prostory pro fitness

Děti

Dětská postýlka, herní místnost, vysoká dětská židlička

Domácí mazlíčci

Domácí zvířata jsou povolena, za poplatek, platí se na místě, bez krmení

Smíšený

Hotel Victoria se nachází v centrální, snadno dostupné, klidné a slunné lokalitě v Davos Dorf. Lázeňské městečko Davos je nejvýše položeným městem v Evropě a jeho okolí je bohaté na turistické trasy a cyklostezky. V hotelu je hostům k dispozici hotelová hala s recepcí, úschovna zavazadel, čítárna, místnost k úschově obuvi, kolárna, výtah, jídelna, bar, místnost pro semináře, terasa, wellnes a 3 restaurace. Parkování u hotelu zdarma, garáž za poplatek. Hotel je vybaven bezbarierovým přístupem. Ubytování s domácími mazlíčky je možné za poplatek, možnost platby kreditními kartami EC, MasterCard, visa, American Express. V celém arealu wi.fi zdarma.  Ubytování probíhá v útulných, luxusně vybavených pokojích v několika kategoriích.  Ubytování je možné od 15.00 hod, uvolnění pokoje do 11.00 hod v den odjezdu.  Hotel nabízi areal wellnes  o kapacitě ~ 150 m2, s parní lázní a dvěma saunami. K dispozici jsou dvě wellnes sprchy a relaxační místnost.

Zahrnuty v bytech

Spotřeba elektrického proudu, vody, ručníky, úklid na konci pobytu, ložní prádlo, parkování u hotelu, wellness, wi.fi, pojištění CK  

Letní tip

Lázeňské městečko Davos je nejvýše položeným městem v Evropě. V létě je v Davosu v provozu celkem devět lanových drah v pěti lokalitách, město dále nabízí mnoho muzeí a galerií, byl zde vybudován rozsáhlý bruslařský areal Eistraum Davos s několika kluzišti a plochami pro curling. Okolí je bohaté na turistické trasy a cyklostezky.Přímo z centra Davosu vyjíždí kyvadlová lanovka na 2 590 metrů vysoký Jakobshorn, který skýtá skvělý výhled na okolní třítisícovky, Celá oblast Jakobshornu je protkána bezpočtem značených turistických tras a cyklotras, např oblíbena mountainbiková trasa z Gotschnagratu do Klostersu.. Jakobshorn je  velmi vyhledáván paraglidisty. Snadná přístupnost je zajištěna díky blízkosti železniční stanici Rhétské dráhy, která je umístěna jen pár desítek metrů od dolní stanice lanovky. Rodiny s dětmi ocení  dětský svět Madrisa-Land  s řadou atrakcí. Tomuto ráji pro děti dominuje legendární pohádkový svět trpaslíků, alpských duchů a fascinujících příběhů, . Vyhledávanou raritou jsou dvě stromové chaty se čtyřmi a šesti lůžky, postavené přímo v koruně živého stromu s možností skutečně netradičního noclehu. Podobně zařízené je tu i jedno obrovské indiánské teepee.Další vyhledávanou raritou je muzeum Heidi, děvčátka z hor. Milovníci koloběžek ocení speciální trasu pro horské koloběžky Trottinett. 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Turmhotel Victoria Davos ****
Vzdálenost od sjezdovky: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 542 340
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Graubünden

5/ 5 1 recenzí

vlak červenec 2016 V Davosu byla spokojenost. Pobyt v Turmhotelu Victoria byl naprosto skvělý. Ač jsme měli pouze ubytování se snídaní, byli jsme spokojeni a můžeme doporučit.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-turmhotel-victoria-graubunden-svycarsko-z1542340/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).