Uappala Hotel Lacona

  Itálie, Elba, Capoliveri

Uappala Hotel Lacona

    Itálie, Elba, Capoliveri
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • pěkný hotel ve velké zahradě
  • ideální dovolená pro celou rodinu
Popis hotelu

Pěkný hotel ve velké zahradě. Ideální dovolená pro celou rodinu.

Poloha

centrum Lacona s restauracemi, bary a obchody cca 500 m, Portoferraio a Marina di Campoca cca 8 km, Capoliveri cca 11 km.

Pláž

písečná pláž cca 200–250 m. 2 lehátka a slunečník na pokoj zdarma (cca 1. 5.–30. 9., dle dostupnosti).

Vybavení

148 pokojů, pozemek cca 30 000 m2, restaurace, bar, společenská místnost, 2 výtahy. Bazén 25 x 12 m, s integrovanou vířivkou a dětským bazénem (v provozu cca 13. 4.–30. 9.). Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, osušky cca 5 €/kus.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A2B/A3B): klimatizace, telefon, sat. TV, minibar, trezor, fén, sprcha. Renovované.

Čtyřlůžkové pokoje (A2D): stejné jako A2B, navíc s palandou.

Rodinné pokoje (A2E/A3E/A4E): stejné jako vybavení A2B. 2 pokoje, 1 dvoulůžkový a 1 s 2 oddělenými lůžky, propojené dveřmi.

Stravování

snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou bufetových stolů. Při rezervaci plné penze navíc oběd formou bufetových stolů. Voda, víno a nealko nápoje k hlavním jídlům zdarma. Plná penze rezervovatelná pouze v období 1. 6.–20. 9.

Sport/aktivity

zdarma: stolní tenis, tenis, aerobik, stretching, vodní aerobik (cca 2. 6.–20. 9.). Za poplatek: půjčovna kol, golf, vodní sporty.

Internet

WiFi v některých veřejných prostorách zdarma.

Děti

dětské hřiště, miniklub (5–11 let), juniorklub (11–17 let), animační program cca 2. 6.–20. 9. Dětská postýlka cca 15 €.

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: max. 10 kg pes, za poplatek cca 10 €/den; příjezd/min. délka pobytu: denně/1 noc, 25. 5.–13. 9. sobota/7 nocí.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 256 576
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací