V Hotel Lavender

  Singapur

V HOTEL LAVENDER

    Singapur
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Singapur je jeden z největších přístavů na světě a zároveň je státem i městem v jednom. Obdivujte gigantické stromy v Gardens by the Bay, navštivte vodní akvárium, nebo se vydejte na výlet během západu slunce na ostrov Sentosa. Oblíbeným místem je ptačí park Jurong Bird Park, kde naleznete 400 druhů ptactva. Světově známá je také singapurská zoo. Večer se projděte luxusní čtvrtí Marina Bay, která je plná mrakodrapů, barů a restaurací. Hlavní nákupní třídou Singapuru je bulvár Orchard Road.

Poloha

3* hotel se nachází v blízkosti stanice rychlodráhy Lavender. Na letiště dojedete MHD za 25 minut. Střešní terasa nabízí výhled na město.

Ubytování

koupelna, WC, televizor, Wi-fi, fén, trezor, příslušenství pro přípravu čaje/kávy

Vybavení a služby

venkovní bazén, posilovna, kavárna, střešní terasa, Wi-fi, 24hodinová recepce, úschova zavazadel, směnárna, placené parkoviště, klimatizace

Program

Individuální od 2 osob s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Jízdenky ? Vyhlídkový autobus - jízdenka na 24 nebo 48 h, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích. Výlety ? Ptačí park Jurong – v parku Jurong žije až 400 druhů ptactva. 3,5hodinová prohlídka parku bez průvodce. Cena zahrnuje zpáteční transfer. ? Night Safari Tour – 3,5hodinová návštěva parku s nočními živočichy. V ceně je zahrnuta komentovaná projížďka tramvají s místním průvodcem a zpáteční transfer. ? Sunset Sentosa Tour – Užijte si panoramatický výhled na Singapur během západu slunce. V ceně je zahrnuta jízdenka na lanovku. ? Půldenní prohlídka města – 3,5hodinová prohlídka města s anglicky hovořícím průvodcem. Během procházky si prohlédnete indickou a čínskou čtvrť, botanickou zahradu a zahradu National Orchid Garden, kde můžete obdivovat různé druhy orchidejí. Vstupenky ? Gardens by the Bay – V zahradách naleznete přes 19 000 druhů a více než 1 milion kusů rostlin. V ceně je zahrnut jednosměrný transfer. ? Universal Studios Singapore – První a jediný zábavní park v jihovýchodní Asii je rozdělen do 7 tematických okruhů (atrakce, vystoupení, restaurace apod.). V ceně je zahrnuta vstupenka na 1 den a jednosměrný transfer. ? S.E.A. Aquarium – Prozkoumejte život pod hladinou moře a oceánu s více než 100 000 mořskými zvířaty. V ceně je zahrnut jednosměrný transfer.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

V Hotel Lavender ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 118 756
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-v-hotel-lavender-singapur-stat-singapur-z1118756/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).