Hotel Vallas Apartments

  Řecko, Santorini, Firostefani

Vallas Villas

    Řecko, Santorini, Thira
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

specifické ubytování v kopci s výhledem ubytování v apartmánech pro 4 osoby nabídka vilek pro 5-11 osob snadná dostupnost zajímavých míst v hlavním městě

Poloha

nejbližší pláž 12 km centrum hlavního města Thira 10 min přístav Santorini 20 min letiště 15 min

Poloha

menší útulný ubytovací komplex leží v letovisku Firostefano, pouhých 15 minut od letiště, 20 min od přístavu Santorini a 10 min od hlavního města Thira. Nejbližší pláž je vzdálená 12 km. Jedná se o poklidnější lokalitu se snadnou dostupností historických pamětihodností a rovněž s řadou zajímavých míst a pláží v okolí.

Vybavení hotelu

komplex je postaven v souladu s místní stavitelskou tradicí, je vklínený v kopci a celý jeho areál nabízí dechberoucí výhled na kalderu a na moře (nenapodobitelný západ slunce). Tvoří jej 2 samostatné budovy s celkem 7 apartmány a suitami až pro 4 osoby (33-49m2) a 15 studii (26 m2), které jsou rozmístěné terasovitě vedle sebe nebo nad sebou. Každý z pokojů a suit je svým zařízením a provedením unikátní. Komplex nabízí též samostatné vily pro 5-11 osob i ubytovnání v depandancích. Najdete zde menší recepci, celodenní snack bar, rozlehlou sluneční terasu s lehátky a slunečníky a velké pool jacuzzi.

Vybavení pokoje

všechny typy ubytování jsou luxusně a stylově zařízené, mají nové sociální zařízení se sprchou a vysoušečem vlasů, SAT-TV, telefon, individuální klimatizaci, menší kuchyňku, minibar, trezor, Wi-fi připojení, balkon nebo terasu. Na podlaze je dlažba. U některých typů ubytování je velká předzahrádka (16 m2) s křesílky a lehátky, některé mají oddělenou ložnici nebo jsou maisonetového typu (ložnice v patře).

Stravování

snídaně.

Názor CK

svým způsobem jedinečné ubytování nabízející pohled z ptačí perspektivy a neopakovatelnou atmosféru s dostatkem soukromí a prostoru pro absolutní relaxaci.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vallas Apartments ****
Typ pláže: špatný přístup, skalnatá

565 656 610 Číslo zájezdu: 947 503
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vallas-villas-santorini-recko-z947503/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací