Hotel Galik

  Česko, Zlínský kraj, Velké Karlovice

Hotel GALIK

    Česko, Beskydy a Javorníky, Valašsko, Vsetínské vrchy, Zlínský kraj, Velké Karlovice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování (v počtu dle zvolené délky pobytu), slevu 50 % na vstup do termálních bazénů Wellness Horal pro děti a dospělé (nelze uplatnit na zvýhodněné či akční ceny - rodinné, seniorské), parkování.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Hotel se nachází v malebném údolí Leskové na okraji obce Velké Karlovice. Je určen především pro méně náročnou klientelu vyhledávající sport a zábavu. Je vhodný pro firemní akce, školy a další skupiny nad 20 osob. Hotel Galik zároveň vytváří dobré zázemí pro pořádání sportovních pobytů jako jsou týdenní lyžařské výcvikové kurzy. Pro zábavu i odpočinek je zde k dispozici bowling, stolní tenis nebo sauna. Hotel má také vlastní lyžařský svah o délce 400 m.

POLOHA

Hotel Galik se nachází v Léskovém - nejkrásnějším údolí Velkých Karlovic. Díky své vynikající poloze je ideálním výchozím místem mnoha turistických, cyklistických i běžeckých tras. Velké Karlovice leží v podhůří Javorníků a Beskyd. Svou rozlohou 82 km2 se řadí mezi největší obce České republiky. Obec byla založena v roce 1714 Karlem Jindřichem ze Žerotína. V roce 1762 získaly Velké Karlovice svou pečeť. Z této doby se zachovalo několik stavebně kulturních památek, jimž vévodí karlovský kostel z roku 1754, postavený ve stylu pozdního baroka, fojtství z roku 1793, kupecký dům sloužící jako Karlovské muzeum. Hřebeny a svahy hor vybízí v létě k turistice, jízdě na kole, v zimě ocení lyžaři nabídku upravených sjezdových tratí a nespočet kilometrů běžeckých a turistických tratí s různými stupni obtížnosti.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

jídelna, venkovní posezení, společenská místnost s TV, konferenční služby, Wi-Fi (zdarma - internetový koutek), sauna, bowling, stolní tenis, pro děti - postýlka, herna, stolička, strava, video-pohádky; úschovna kol a lyží, půjčovna a servis horských kol, parkoviště, transfer mezi hotely GALIK, LANTERNA a HORAL, akceptace platebních karet.

VYBAVENÍ POKOJŮ

3 až 5lůžkové pokoje Classic, umyvadlo s teplou a studenou vodou na pokoji, společné soc. zařízení na patře, možnost až 2 přistýlek. 2 a 4lůžkové pokoje Standard, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV, možnost až 2 přistýlek. Vícelůžkové pokoje mohou mít přistýlky řešeny patrovými postelemi.

STRAVOVÁNÍ

snídaně (teplý bufet), za příplatek polopenze (večeře - výběr z menu). Snídaně a další stravování bude zajišťováno po individuální domluvě.

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Sport: kulečník, golf, bowling, lanový park, tenisové kurty, kardio fitness, značené trasy pro pěší a cykloturistiku, lyžování sjezdové a běžecké (Skiareál Razula, Horal, Galík). vlastní lyžařský svah (v bezprostřední blízkosti hotelu), 1 km dlouhá sjezdovka Razula s největším převýšením v kraji (500 m od hotelu), 3 km modrá sjezdovka Horal s lyžařskou školou, snowparkem a snowtubingovou dráhou. L-Spa Lanterna - Krytý bazén s vodními atrakcemi (28 - 29 °C, plocha 56 m2), whirlpool se slanou vodou (35 - 37 °C, pro 8 - 10 osob, s bočními, zadními i spodními tryskami), finská sauna, parní lázeň, ochlazovací jezírko, vědro ledové horské vody, multifunkční sprchy, odpočinková terasa s vyhlídkou a ochlazovací venkovní terasa, L-Spa bar s nabídkou čajů, nápojů a prodejem kosmetiky Pure Fiji. Wellness Horal - Termální bazény: se slanou vodou vyhřívanou až na 36 °C, plavecká část na 28 °C. Areál tvoří 3 bazény: plavecký bazén (20 m), zábavně relaxační bazén (20 m, jeskyně, divoká řeka, hydromasážní lavice, trysky, bubblery, chrlič), dětský bazén s vodním hřibem pro děti do 6 let, masáže. Saunový svět: bylinková sauna, bylinná parní lázeň, ochlazovací bazén, whirlpool, tepidárium, Kneippův oblázkový chodník, tělové zábaly Rasul, multifunkční sprchy - masážní proudy a tropický déšť, prostorná odpočívárna s vodními lůžky a lehátky, venkovní odpočinková terasa, Vital bar, nabídka tělové kosmetiky Pure Fiji. Golf Club Horal - (4 km od hotelu) - 9 jamek (5 tříparových a 4 čtyřparové), driving range (kryté odpaliště) s možností tréninku, indoor golf v zázemí hotelu Horal, Score card. Pro začátečníky jsou zde připraveny lekce výuky se zkušeným trenérem (golfový trenažér Aboutgolf).

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 816 231
dnes 8–19 h