Apartmány Cysel

Slovensko, Jižní Slovensko, Vel'ký Meder

Apartmány CYSEL

  Slovensko, Velký Meder
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování (v počtu dle zvolené délky pobytu), spotřebu energií, lůžkoviny, parkování.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Atraktivní ubytování v blízkosti lázeňského areálu Thermal Corvinus.

POLOHA

nachází se cca 400 m od termálního areálu Veľký Meder.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

venkovní posezení v zahradě, možnost grilování v altánku a opékání v krbu, pro děti - hřiště (houpačka a pískoviště), úschovna kol, uzavřené parkoviště.

VYBAVENÍ POKOJŮ

2 až 4lůžkové apartmány, možnost přistýlky, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), vybavená kuchyň, TV, LAN internet a Wi-Fi (zdarma), klimatizace (za příplatek).

STRAVOVÁNÍ

vlastní, vybavená kuchyň (lednička, sporák, základní nádobí, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Termální koupaliště Termálpark: geotermální voda má podobné složení jako Piešťanské prameny a má léčebné účinky na nemoci kloubů, zad a svalstva. Teplota vody v bazénech má rozpětí 26 oC - 38 oC. V celoročně otevřené části jsou návštěvníkům k dispozici 2 propojené bazény (vnitřní a venkovní), dětský a perličkový bazén. V letní sezóně (1.5.-30.9.) jsou navíc k dispozici další 4 bazény (rekreační, italský, sportovní a dětský). Dále je zde tobogán, masáže, různé druhy saun (infra, parní, bylinková, finská), wellness centrum, restaurace a další sportovní vyžití pro děti i dospělé.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 752 997
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací