Hotel VERGINIA SHARM

  Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid

4/5

Verginia Sharm Resort

    Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

Hotel Verginia Sharm se nachází v egyptském letovisku Sharm El Sheikh, 1,5 km od oblázkové pláže. K dispozici je bezplatná kyvadlová doprava. Centrum města je vzdálené 7km. Vzdálenost od letiště je 18 km.
Čtyřhvězdičkový komplex se skládá ze tří dvoupodlažních budov s celkem 156 pokoji. Nabízí recepci, lobby, knihovnu, různé obchody a butiky. Jídelní možnosti zahrnují a la carte restauraci, bufetovou restauraci, tři bary a kavárnu. Za poplatek poskytuje hotel služby prádelny a kadeřnictví. Internetová kavárna a Wi-Fi jsou k dispozici za poplatek.
Vybavení hotelu:
156 pokojů, 3 budovy
Obchody, čítárna, lobby, salonek
Servisní jazyky: němčina, angličtina
Možnosti platby: Visa, Mastercard
Služby za poplatek: WLAN v lobby, PC s internetem, kadeřnictví, lékařská konzultace, prádelna
Plážová lehátka a slunečníky na pláži (v ceně)
1 bazén, 1 dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu (v ceně)
Osušky (v ceně), Terasa (lehátka a slunečníky)

Pokoje

Pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, toaletou, fénem, individuálně ovládanou klimatizací, telefonem, satelitní TV, minibarem (příplatek), trezorem a terasou nebo balkonem (DR / SR) nebo s výhledem na bazén (DPZ / EPZ) , K dispozici jsou také nadstandardní pokoje (DZS / EZS), které mají stejné vybavení, jen jsou trochu větší. Rodinné pokoje jsou 2 standardní pokoje se spojovacími dveřmi. K dispozici je také malý počet ekonomických pokojů (DZP).

Sport

Bez poplatku: stolní tenis a animační program během dne a večer
Za poplatek: posilovna, sauna, parní lázeň, jacuzzi a masáže
Potápění na pláži s místním poskytovatelem za poplatek

Pro děti

Dětský klub
Dětské hřiště

Stravování

Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpoledne káva / čaj a pečivo, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10 do 22 hodin (víno za poplatek). Jednou za pobyt večeře a la carte bez nápojů, nutná rezervace.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

VERGINIA SHARM ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 2000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 365 549
dnes 8–19 h

Hodnocení

18. nejlepší hotel v destinaci Sharm El Sheikh

4/ 5 1 recenzí

Kociánovi únor 2014 Hotel Verginia Sharm ****. Prostředí hotelu hezké,parková úprava krásná,bazén také.Služby na nízké úrovni,byli jsme v Egyptě už mnohokrát i v *** hotelech,al... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-verginia-sharm-resort-sharm-el-sheikh-egypt-z1365549/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací