Vila Galé Albacora Hotel

  Portugalsko, Algarve, Tavira

Vila Galé Albacora

    Portugalsko, Algarve
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Albacora je velice specifický hotel, zasazený do Národního parku Ria Formosa a do okolí, kde se nachází budovy historické hodnoty. Městečko Tavira je nedaleko. Od hotelu jezdí přívoz na pláž a do městečka Tavira, kam se lze dostat také autobusem. Hotel je ideálním místem pro nezapomenutelnou dovolenou v jedné z nejmalebnějších částí Algarve. Hotel je držitelem ekocertifikátu Tüv Rheinland, The Green Key a dalších certifikátů dokládajících šetrný přístup k životnímu prostředí.

Zábava

Kromě pobytu na pláži láká oblast paletou dalších aktivit - zahrajte si golf, vyzkoušejte potápění, rybaření, vodní sporty a jízdu na koni, navštivte muzeum rybářství, pozorujte místní přírodu nebo se vydejte za nákupy...

Vybavení

V hotelu jsou hostům k dispozici 2 restaurace, bar, bazén pro dospělé, bazén pro děti a lázeňské centrum zahrnující vnitřní bazén a jacuzzi, saunu, turecké lázně a fitness centrum. Hosté mohou vybírat z nabídky masáží a lázeňských procedur. Součástí hotelu je také business centrum a konferenční místnosti.

Ubytování

Klimatizované pokoje jsou vybaveny telefonem, televizí se satelitem, rádiem, vysoušečem vlasů, ledničkou, minibarem a trezorem.

Pro děti

Děti se mohou těšit na dětské hřiště, hernu a bazén, k dispozici je také dětský klub.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Galé Albacora Hotel ****
Typ pláže: písčitá, špatný přístup
Vzdálenost od pláže: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 990 533
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vila-gale-albacora-algarve-portugalsko-z990533/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací